ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ АГП ПОЛИСЕРВИС-ТУР
Велике спасибі за врятований тур, куплений на квітень - і через вірус переброньований на жовтень. Знайшли найкращий готель без доплат та проблем. Організували чудовий відпочинок. Купую у них тури вже років 7-8 – ніколи не підводили. →
Почнемо! Приїхали десь підвечір десь біля шостої якщо не помиляюсь може трохи пізніше, але це не головне. На рецепшині нас зустріла дуже приємна з усміхненим обличчям і дуже симпатична дівчина. →
Дякуємо менеджеру Діані за відмінно підібраний готель у Греції, Кріт, та відмінний відпочинок. →
Турфірму Полісервіс-Тур (Франка, 38) порадили нам наші друзі, тому що ми ще не так багато подорожували, переживали, щоби нас менеджери почули і підібрали саме те, що ми хочемо, враховуючи бюджет і час для поїздки. →
Цього разу позапланово з'явився вільний тиждень, ось і вирішили спробувати взяти щось простеньке, розуміючи, що після звичних гарниць п'ятірок навряд чи особливо пощастить. Прийшли як завжди останні 3, або вже 4 роки в Полісервіс-Тур з проханням терміново відправити кудись на відпочинок. →