Турфирма АГП Полисервис-Тур

Львів вул. Романчука, 15 (Зелена, 25)
(032) 2767409, (067) 6730309, (067) 7529508

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ АГП ПОЛИСЕРВИС-ТУР

Відмінне турагентство

їздив(а)  5 років тому
9.0

Велике спасибі за врятований тур, куплений на квітень - і через вірус переброньований на жовтень. Знайшли найкращий готель без доплат та проблем. Організували чудовий відпочинок. Купую у них тури вже років 7-8 – ніколи не підводили.

ДУЖЕ ГАРНИЙ ВІДПОЧИНОК!!!!

їздив(а)  6 років тому
7.0

Почнемо! Приїхали десь підвечір десь біля шостої якщо не помиляюсь може трохи пізніше, але це не головне. На рецепшині нас зустріла дуже приємна з усміхненим обличчям і дуже симпатична дівчина.

Беру у них тури понад 5 років, ніколи жодних проблем.

їздив(а)  8 років тому
9.0

Дякуємо менеджеру Діані за відмінно підібраний готель у Греції, Кріт, та відмінний відпочинок.

Хороша турфірма, менеджери – профі!

їздив(а)  12 років тому
10.0

Турфірму Полісервіс-Тур (Франка, 38) порадили нам наші друзі, тому що ми ще не так багато подорожували, переживали, щоби нас менеджери почули і підібрали саме те, що ми хочемо, враховуючи бюджет і час для поїздки.

Як завжди бістро та вдало підібрали готель за прийнятною ціною

їздив(а)  11 років тому
9.0

Цього разу позапланово з'явився вільний тиждень, ось і вирішили спробувати взяти щось простеньке, розуміючи, що після звичних гарниць п'ятірок навряд чи особливо пощастить. Прийшли як завжди останні 3, або вже 4 роки в Полісервіс-Тур з проханням терміново відправити кудись на відпочинок.

Рейтинг турфірм Украины