ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ АВИАTРЕВЕЛ
Однозначно рекомендую компанію AviaTravel. Купували тур у липні 2019. Ввічливі та терплячі консультанти, відповіли на всі хвилюючі нас питання, а їх було дуже багато, тому що летіли з двома маленькими дітьми (молодшому було 9 місяців). →
Постійно користуюся послугами Авіатревел. З радістю рекомендуватиму вашу компанію своїм знайомим. Особливо запам'яталася поїздка до Амстердаму, ви зробили нашу подорож просто незабутньою!!! Окрема подяка Любі Кравченку та її колезі Анастасії за оперативність та допомогу у вирішенні проблемного питання :) Із задоволенням звертатимусь до вас знову! (Шкода, що у неділю фірма не працює. →
Вибирали відпочинок у Єгипті, одразу звернулися до Авіатревелу і не пошкодували. Велике дякую Аліні Лінник за виявлений професіоналізм, індивідуальний підхід, супровід на всіх етапах - від вибору туру і до повернення додому. →
У мене таке відчуття, що писали про інших) Хоча можу говорити тільки про Лєну та Любу. Ми 3 дні тому тому що повернулися з Єгипту!! Відпочили чудово! Готель був супер!, територія красива, їжа правда так собі, але це як сприймаєш. →
Зателефонував у годині 11, попередньо обравши на сайті тури, що сподобалися, замовив зворотний дзвінок передзвонили швидко протягом 30 секунд. Назвав тури які сподобалися, оператор сказала, що треба уточнити і передзвонить поспілкуємося Пройшов весь робочий день і дзвінка так і не дочекався Сервіс 0. →
Ми звернулися до цієї хваленої турфірми суто випадково, через інтернет. Турагент Олена, відразу ж сказала потрібно терміново покласти на їх рахунок 10000 аванс тоді вони будуть дивитися, хоча скільки літали і в Єгипет, Туреччину, Туніс, це вперше на передоплату. →
Звернулися до цієї фірми, т.к. обіцяли в короткі терміни за гарною ціною оформити закордонний паспорт, і не помилилися, швидко-без черг-результативно! Спасибі! →
Шукала квитки для своїх батьків до Сан-Дієго, знайшла в інтернеті Авіатревел, залишила заявку на підбір перельоту. Зі мною зв'язалася менеджер Тетяна, запропонувавши зручний і дешевий варіант. →