Відгук про турфірму Адріа-тур (Дрогобич)

Відпочинок або витівки працівників турфірми, що не відбувся

Дата придбання послуги: 18 травня 2012
Написано: 19 травня 2012
1.0
Турфірма: Адріа-тур (Дрогобич)
Вид послуги: пакетный тур

Я проживаю в Санкт-Петербурзі, а моя сестра проживає в Дрогобичі на Україні. Ще задовго до поїздки в Україну я електронною поштою зв'язався зі співробітниками турфірми і попросив підібрати мені недорогий тур для відпочинку на двох або в Єгипті, або в Тунісі. Але трапилося непередбачене - сильно захворіла моя мама і мені довелося відмовитися від намірів куди-небудь їхати відпочивати. днів. Так як я вирішив, що хвору маму надовго залишити не можна, а цих 4 днів моєї сестрі буде достатньо, щоб хоч раз у житті побувати за кордоном. І що ви думаєте? передзвонити. У той же день, 18травня, пролунав телефонний дзвінок і вона запросила мене в офіс, щоб запропонувати тур до Тунісу на 2 особи.

Я прийшов, ознайомився з туром, мене все влаштувало. і тоді вже підійду забрати тур. Я на протязі години купив квитки і знову опинився на порозі "Андріа - тур". Вся справа в тому, що немає другого місця на літак, залишилося тільки одне. Звичайно, важко було уявити, як обдурила мене ця недосвідчена і безграмотна співробітниця. Я просто "розлютився", що доведеться повертати квитки, та ще щось втрачати на поверненні. квитки зберегти.Я був готовий летіти з сестрою з Києва не тільки в Єгипет,Туніс,Ізраїль,Іорданію,Турцію і т.д.

Але Світлана більше години все копалася в комп'ютері і все ніяк не могла знайти хоч один тур. В результаті я витратив даремно нерви, час, та ще й гроші. вийшло у мене звозити сестру на відпочинок. Мене досі дивує байдужість не тільки Світлани Островської, а й директриси турфірми. Важко повірити, що в жодну безвізову країну не можна було б відлетіти. Притаманні і Світлані, і її директорці. Так зі своїми клієнтами не надходять! Тому я нікому б не радив користуватися послугами даної турфірми. І НЕРВИ БУДУТЬ ЗДОРОВИ, І ГРОШІ ТОЖЕ. ПО КРАЙНІЙ МЕРЕ НА ДУШІ У ВАС НЕ ЗАЛИШЕТЬСЯ ГІРКОГО ОСАДКУ ЗА НЕВІДПОЛНЕНИЙ ВІДПОЧИНОК!

Дякую за увагу!

Коментарі (5) залишити коментар
Показати інші коментарі …

http://elegia.info/news/?id=14 а тут наприкінці можете також прочитати

сб, 13 сер 2016, 15:25
аватар Nikolay85
Nikolay85

delerium70 а я дивлюся Ви з усіма встигли поїхати відпочити?

вт, 16 сер 2016, 14:15
delerium70

А ви я дивлюся самі собі відгуки залишаєте? -)

вт, 16 сер 2016, 20:51
аватар Nikolay85
Nikolay85

А Ви "ясновидець" (тоді Вам на кастинг 16 сезону битви екстасенсів на СТБ) чи може адмін мій Ip, що бачить?

вт, 16 сер 2016, 21:30
delerium70

Я здогадливий. Але решті хочу сказати. Маючи справу з цією компашкою, ви ризикуєте викинути гроші на вітер.

ср, 17 сер 2016, 12:30

Інші відгуки про турфірму