Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

Дуже погана організація туру. Більше замучаєтесь чим відпочинете

Дата придбання послуги: 24 червня 2024
Написано: 03 липня 2024
2.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Доброго дня, шановні майбутні туристи. Якщо ви читаєте ці відгуки, то плануєте подорожувати разом з цією компанією. Але я Вам не рекомендую абсолютно зупиняти свій вибір на даній фірмі.Так от розповім вам трішки про свій відпочинок та організацію туру.Дану фірму мені рекомендувала моя знайома і дуже її хвалила. Тур почався зі Львова, я щоб не запізнитися була в місті о 4.00 (їхати мені до Львова 12 годин )при тому що виїзд був о 7.00, але місцеві жителі умудрились запізнитися. Далі цікавіше ми збирали всіх жителів по всіх куточках Стрий,Коломия,Івано Франківськ,замість їхати 6 годин до кордону вони нас катали 10 годин. Далі на кордоні вони не зареєструвались в електронну чергу на ту годину на яку мали проїхати а набагато пізніше, і нам довелося просидіти на кордоні 9 годин. При тому що моя знайома стояла на тому ж кордоні 30 хвилин і зі Львова виїжджала пізніше, але іншою тур фірмою Київською. Далі ще цікавіше: мене поселили з жіночкою 60+ яка практично і хвилини не мовчала (мені 30 років)В цьому турі в нас було все,і туристів забували і поліція зупиняла за порушення,тому що водії не були ні разу в цих місцях. Готель обіцяли один при бронюванні, але поселили в інший. До речі водіїв їхало лиш 2 а мало їхати 3, через це при в'їзді в Грецію ми 2 години чекали інших водіїв бо по Європі мають право їхати лиш 21 годину а 9 годин стояти.Куратор, таке враження що їй абсолютно на все всеодно, коли їхали назад в Україну не могла навіть відповісти скільки часу їхатимемо до Львова,бо всіх розвозили по домах,а ті що їдуть далі від Львова з пересадками, то наші проблеми,і довелось декілька разів міняти білети бо не встигали. І екскурсії ті що братимете в агентури будуть в 2 рази дорожче ніж у місцевих. З плюсів, був не поганий бюджетний готель Якшо не враховувати жучків на балконі)) Якшо хочете зіпсувати собі відпочинок, і їхати до місця призначення 3 суток (а потім так само в зворотньому напрямку) то можете поїхати з акорд туром.