Відгук про турфірму Алва Тур (Київ)

Обережно!!! ален тур - шарашкіна контора !!!!!

Дата придбання послуги: 01 серпня 2011
Написано: 11 серпня 2011
1.0
Турфірма: Алва Тур (Київ)
Вид послуги: пакетный тур, оформление визы

Огидний сервіз! Просто складається відчуття, що Альона, керівник (сама собі, судячи з усього) займається якимись махінаціями, свою роботу вважає закінченою, як тільки отримує гроші. Додзвонитися до неї неможливо, а коли вдається, вона просто вигадує чергові відмовки, що полягають у відстрочці остаточної відповіді щодо візи чи готелю, або ще чогось, каже, що передзвонить, і жодного разу не передзвонює. Схоже, дуже впевнена в абсолютній безкарності. Будьте обережні! А краще - не звертайтеся до цієї фірми ні з яких питань!!

Коментарі (2) залишити коментар
аватар Trydyaga
Trydyaga

А у нас із дружиною інший випадок – Олена запропонувала нам найвигіднішу ціну на поїздку, а ще вийшло так, що поїхали в готель іншого рівня на 600 доларів дорожче та чудово відпочили (без нашої доплати). Як у анекдоті – "просто пощастило!".

чт, 29 вер 2011, 21:01
аватар identifier509
identifier509

Це тому що Ви або близький родич або... ну дуже пощастило. Шпетна Олена Сергіївна, вона ж
Шпетна Олена Сергіївна, вона ж
Дробот Олена Сергіївна, вона ж
Невмивака Олена Сергіївна за дівочим прізвищем - шахрайка. Грошей має вже напевно половині половини України. У нас також взяла на тур та зникла. Обережно.

пт, 13 кві 2012, 11:18

Інші відгуки про турфірму