Відгук про турфірму Алголь Туроператор (Львів)

На цей раз підкачали!

Дата придбання послуги: 02 липня 2018
Написано: 09 серпня 2018
4.0
Турфірма: Алголь Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Тур «Вікенд бажань» з 02.08.18 до 06.08.18 року.

Мандруємо з цією компанією вже вшосте. І завжди були всім задоволені. Написали багато хвалебних відгуків, чим, я певна, залучили до компанії не одного клієнта. В останній тур «Бліц Венеція» з 22.06.18 р. відправили дочку. Окрім похвали, нічого більше додати: чудова програма, чудовий автобус Вольво, гарна супроводжуюча.

Звичайно, іноді траплялися дрібні недоліки, але всі покривали хороші автобуси та досвідчені супроводжуючі.

Тур «Вікенд бажань» вивчали ще взимку. Довго читали, аналізували. Дату вибрали 19 липня 2018 р. Їхати планували компанією (2 пари) зі своїми друзями.

Але все якось одразу пішло навперейми.

По-перше, ми бронювали поїздку на 19.07.18, а за 2 тижні до від'їзду, "Алголь" переніс дату на 02.08.18, що призвело до здачі квитків на поїзд, з втратою грошей та метушнею з новою покупкою квитків на інші дати. Раніше з акційними турами такого не траплялося.

По-друге, як компенсацію, нас розсадили (а точніше сказати, розпхали 4-х людей у ​​різні кінці: 1-2 е і 14-15 е місця) у першій половині автобуса, які продаються охочим за додаткові 15 євро з особи. Як і в кого вистачило зухвальства продавати такі місця?! Ви хоч самі їх бачили? 1 і 2 місце знаходяться відразу за водієм, вони обмежені від нього перегородкою. Коліна не поміщаються, тому можна сидіти лише боком. Спинки сидінь жорсткі, спину розслабити неможливо.

При переїздах за 300-400 км набрякають ноги, німіють навіть руки, спина «колом». Після такої відпустки все тіло в синцях, судинах і набряках, що лопнули. Як жадібність керівництва "Алголя" перемогла здоровий глузд і напрацьовану роками репутацію?

Автобус "Карпатський експрес" номерний знак АТ 8020 АС був раніше рейсовим автобусом, що ходив на Прагу, а не туристичним. Це, як літак МАУ, що більше народу втиснути, то незручніше сидіти. Перенісши нам дату туру, "Алголь" поєднав дві групи туристів, одна з яких чисельністю 35 осіб. В автобусі (не двоповерховому) їхало 50 людей! Очевидно, дуже довго шукали саме такий «хороший» автобус. Можете собі уявити ці незручності! Всі інші крісла в цьому автобусі були впритул один за одним, спинки сидінь неможливо було відкинути, та вони й не відкидалися, не передбачено. Автобусу понад 20 років! Якби не два прекрасні, досвідчені водії, то невідомо, чи їхало б це транспортне диво взагалі. Перші поломки почалися ще на виїзді, якраз біля кордону. А коли на автобані під містом Мішкольц в Угорщині, біля автобуса на швидкості лопнуло колесо, ніхто з тих, хто їхав, мабуть, навіть не здивувався. Хоча, може, і здивувався тому, що це сталося лише наприкінці туру.

Поки водії змінювали колесо, супроводжуючий Роман Матусець оперативно зв'язався з колегами, туристична група яких вже була в Мішкольці, і вони відправили свій автобус нам, щоб довезти нас до купалень 10 км, що залишилися. І ось коли прийшов той автобус, то наша група відразу відчула різницю: в їхньому автобусі були зручні ергономічні сидіння, спинки відкладалися, а не падали на коліна сусідів. За якихось 15 хвилин шляху, у нас нарешті розслабилися спини. То що, не можна було зберегти свою репутацію і дати нашій групі такий самий хороший автобус? Або хтось вирішив, що "і так зійде?quot; Чи, може, група товаришів із Покровська чимось завинила перед «Алголем», а разом із ними покарали й усіх інших? У цивілізованих країнах на компанію подали б до суду за знущання з людей. На жаль, до цивілізованої країни нам дуже далеко.

Хочеться висловити вдячність водіям та супроводжуючому Роману. Вони свою роботу виконували на «відмінно».

А компанії «Алголь» хочеться нагадати, що напрацювати репутацію дуже складно, на це йдуть роки, а втратити можна в одну мить. Подивіться, що трапилося з Вашими колегами з компанії Акорд тур. За нинішнього безвізу, великої кількості туроператорів та нових лоукост маршрутів, можна, за такого підходу, скоро залишитися без клієнтів взагалі.

Коментарі (10) залишити коментар
Показати інші коментарі …
аватар krusobel
krusobel

Уважно читайте договори, уточнюйте у свого агента всі нюанси та відстоюйте свої права. У Вас має бути договір, де всі ці умови прописані. Якщо їх немає – міняйте агентство, звертайтеся до суду. Я працюю з Акордом вже дуже давно, і найкращого туроператора я ще не зустрічала. Завжди є свої нюанси та недоліки, над цим завжди ведуться роботи з покращення, не може бути все ідеально. Зрозумійте також, що автобус не може поїхати в мінус. Є певний бюджет на тур, який має забезпечити і проїзд, і проживання, і роботу кожної людини, яка вклала свій час в організацію та оплату податків та інших підприємницьких рахунків. Всі ці моменти вам повинен розповідати ваш агент. І саме він повинен підбирати Вам тур, який їхатиме з більшою ймовірністю. Агенту в цьому допоможе досвід та тісне спілкування з туроператором.

нд, 29 кві 2018, 13:09
аватар sonya000
sonya000

Є туроператори, які працюють безпосередньо з туристами. Спілкування без посередників. Мені як клієнту зручно і вигідно не переплачувати невідомо кому. Кожен турагент хвалить своє болото :) але зараз більшість людей віддають перевагу або нормальним туроператорам (не львівським), або їздять самі. Ну а Ви хвалите далі свій Акорд.

нд, 29 кві 2018, 13:16
аватар krusobel
krusobel

У жодного туроператора немає ліцензії на продаж. І я хвалю не своє болото, а перевіреного роками партнера, я працюю в агенції. Переплат немає ніде, оскільки є фіксована ціна на тур. На ній закладено винагороду за продажтруд. Все просто

нд, 29 кві 2018, 13:49
аватар ameno
ameno

Про яку випадковість ви кажете???? скасування турів часто-густо. Це шахрайство досягло вже апогею! Грошей акорд не повертає. Шахраюють на всьому.

пт, 18 тра 2018, 11:47
аватар ameno