Відгук про турфірму Алголь Туроператор (Львів)

Чудова подорож

Дата придбання послуги: 28 березня 2013
Написано: 12 квітня 2013
8.0
Турфірма: Алголь Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Їздили у цей тур із чоловіком 28 березня. Дуже вдячні керівнику групи Іванні Бойко та водіям автобусу. У всіх ситуаціях вони діяли як команда. Іванна була дуже поважна до всіх туристів, допомагала у будь-яких питаннях, розповідала про Словаччину, про деякі міста, через які ми проїжджали. Приємні, добре вдягнені, водії-інтелігенти завжди допомагали поставити речі, добре знали дорогу. Автобус зручний, чистий.

Тур зовсім не тяжкий. Обов'язково побувайте в термальному аквапарку в Попраді. Усю втому від переїзду залиште там. Гарний готель, гарні номери і завтрак. Не понравилася екскурсовод Галина Галинка - екскурсія 30 хвилин по Братиславі і 30 хвилин на крамницю з медом.

Ми втретє їздили з "Алголем" і вперше така некомпетентність. Я розумію її комерційну вигоду, але показати тільки 2 вулиці! З цієї причини ми не поїхали наступного дня до Відня, а оскільки готувалися до поїздки, намітили ті, що повинні побачити в цьому місті. Дуже понравились Кошиці. Чудовий екскурсовод Ігор, влюблений у своє місто, розповідав так цікаво, що незважаючи на дощ, люди просили його не скорочувати екскурсію. Сподобався готель. У центрі міста, сучасний. У готелях у Братиславі та Кошицях був Wi-Fi. У Попраді в холі безкоштовні для користування комп. з інтернетом.

Спасибі працівникам "Алголю" за чудове подорож. Їдемо у нові мандри з Вами на травневі свята.