Відгук про турфірму Алголь Туроператор (Львів)

Алголь - суцільний негатив

Дата придбання послуги: 02 травня 2013
Написано: 18 травня 2013
1.0
Турфірма: Алголь Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур, оформление визы

Попало нас у лютому 2013 року придбати в ТФ Алголь екскурсійний тур «Прага+Дрезден (травневий)». Такої огидної організації туру в моїй десятирічній туристичній практиці не було!! Керівнику групи Сергію настійно рекомендую змінити вид діяльності, оскільки своєю аморфністю, пасивністю та безвідповідальність він лише викликав загальне роздратування. Завдяки горе-водіям Роману та Руслану ми постійно губилися на дорогах Праги та Дрездена. В результаті всі екскурсії були скорочені за часом, весь запланований розпорядок дня був зім'ятий і перемішаний. Після нічного переїзду замість ранкового поселення у заявлений готель у межах Праги, ми були заселені тільки увечері на околиці Праги (знов близько 40 хвилин водії шукали готель). Вмивалися і намагалися хоч якось привести себе до ладу, переодягалися (погода змінилася, похолодало і пішов дощ) ми в якійсь придорожній кав'ярні. Переконливе прохання до керівництва фірми таких водіїв у закордонні тури не ставити і постачати їх не одним навігатором (який у них нескінченно ламався), а трьома (+ роздруківкою карти тієї місцевості, за якою намічено маршрут), навчити їх вчасно контролювати кількість палива та інших витратних матеріалів! Вчіться гідно виходити з накладок, що виникають, але не за рахунок туристів. Всім своїм рідним та численним знайомим НЕ РАДУ зв'язуватися з цією фірмою ніколи!