Дата придбання послуги: 23 серпня 2013 Написано: 28 серпня 2013 |
Турфірма: Алголь Туроператор (Львів) Вид послуги: экскурсионный тур, отель, оформление визы |
Доброго дня всім. Скористалися послугами цієї фірми. Тур вихідного дня ЛЬВІВ-БУДАПЕШТ-ВІДЕНЬ
Плюси: 1 дуже комфотний чистий автобус Man, У ХОРОШОМУ ТЕХНІЧНОМУ СТАНІ
2 водії в сорочках та крАватках вічливі, культурні, помагають із сумками,
3 супроводжуючий пан ОЛЕГ незважаючи на молодість дуже професійно і досвідчено виконував свою роботу, навіть фільми нам крутивши щоб сумно не було (вперше зі всіх мої поїздок виявилася робоча відео апаратура),
4 прекрасні досвідчені гіди які розповідають дуже багато,
5 нормальний готель Flamenko у Будапешті недалеко від набережної трохи старий десь із 80х років але чисто, гриби у ванній як у богарії можна часто знайти, ми не знайшли,
6 хороші завтраки великий досить вибір, продукти якісні були навіть фрукти
7 класна дегустація вин, вина якісні голова від них неболить сушняку немає) там його можна взяти за помірними цінами, в магазинах дорожче
8 романтична екскурія коробликом під 7 мостами будапешту ввечері, у ціну входити бокал шампанського ( якісного не одеса)
мінуси: 1 дуже довго стояли на чоп кордоні (туди 3 години, тому 4 години всі гальмувати мадярі)
2 непрацює туалет в автобусі, іноді тяжко дочекати тої санітарної зупинки яка за планом та немає кави чи чаю в автобусі булоб
3 приїхали на вихідні тому більшість магазинів та бутіків закрито (мало вільної години після екскурсій для того щоб походити пофоткатися гарно, як було б більше години можна сходити в зоопарк та цирк у будапешті там дуже все на достойному рівні, )
4 розповіді гідів російською мовою, могли б українську підівчити
5 фільми які показували в автобусі з російським перекладом
раджу: 1 скористатись при в'їзді в шенген зону дюті фрі дешевше ніж там у будапешті не знайдете, а австрії тим більше...правда деякі товари невиявляють довіри можливо фальсифкат дуже вже простенька упаковка...
2 сходити в купальні Сечені вона дуже близько від цирку за весь день 4100 форінтів з одного,( то десь 150 гривень) на касі від екскурсії, але ж не хочеться)
3 взяти із собою більше їжі, яка може зберігатися весь цей час, якщо хочете зекономити, їжа дорога, особливо у відні ми пообідали за 10є з шкірного (супчик, віденський штрудель яблучний, кофе)
4 накупити максимум дозволів до 2 пляшок на людину вин у тому місці де ви будете дегустувати
особлива благодарність за повернення рюкзак особисто паном Олегом, забутий мною після дегустації вин.
ВСІ ПОВЕРНУЛИ НІЧОГО НЕ Зникло.
ВЕЛИКЕ ЙОМУ СПАСИБІ ЗА УВАЖНІСТЬ ТА ЧЕСНІСТЬ ))))
"Я люблю ворогів, хоча не по-християнськи. Вони мене бавлять, хвилюють мені кров. Бути завжди насторожі, ловити кожен погляд, значення кожного слова, вгадувати наміри, руйнувати змови, вдаватися в ошуканство, і раптом одним поштовхом перекинути всю величезну і багатоважну будівлю з хитрощів і задумів - ось що я називаю життям.( Михайло Лермонтов «Герой нашого часу).
"Я люблю врагов, хотя не по-христиански. Они меня забавляют, волнуют мне кровь. Быть всегда настороже, ловить каждый взгляд, значение каждого слова, угадывать намерения, разрушать заговоры, притворяться обманутым, и вдруг одним толчком опрокинуть все огромное и многотрудное здание из хитростей и замыслов, - вот что я называю жизнью. ( Михаил Лермонтов «Герой нашего времени).
pkf-forte замість того, щоб цитувати рядки великих письменників, навчитеся розмовляти з людьми, які звертаються до Вашої убогої фірми і не завадило б підвищити кваліфікацію менеджерів, щоб вони могли відповісти хоч на елементарні питання, що стосуються їхніх прямих обов'язків!
pkf-forte вместо того, чтоб цитировать строки великих писателей, научитесь разговаривать с людьми, которые обращаются в Вашу убогую фирмушку и не мешало бы повысить квалификацию менеджеров, чтоб они могли ответить хоть на элементарные вопросы, касающиеся их прямых обязанностей!
В очі говорити - соромно, по телефону - не те, а писати - якраз, тим більше, коли тебе кохання не гріє.
В глаза говорить - стыдно, по телефону - не то, а писать - в самый раз, тем более, когда тебя любовь не греет.
я повторюся, у Вашій фірмі розмовляти нема з ким!!! І швидше те, що Ви написали вище "В очі говорити - соромно, по телефону - не те, а писати - в самий раз, тим більше, коли тебе кохання не гріє" - варто віднести до стилю, манери роботи Вашої директриси, це про ній! Так тримати!!!!!! Можливо, сподіваюся на це, зовсім незабаром, нашим людям набридне терпіти настільки неповажне ставлення до себе, з боку працівників фотографій і ми зможемо забути про Ваше існування раз і назавжди! Оскільки більшість клієнтів, які хоч раз до Вас звернулися, більше цієї помилки не повторять! Успіхів...
Читати повністю на: http://www.turpravda.ua/Турфірми/Форте-В-3372/Тут-работают-ХАМЫ-4724?utm_source=mailbox
я повторюсь, в Вашей фирме разговаривать не с кем!!! И скорее то, что Вы написали выше "В глаза говорить - стыдно, по телефону - не то, а писать - в самый раз, тем более, когда тебя любовь не греет" - стоит отнести к стилю, манере работы Вашей директрисы, это о ней!!! Так держать!!!!!! Быть может, надеюсь на это, совсем в скором будущем, нашим людям надоест терпеть столь неуважительное отношение к себе, со стороны работников фотре-в и мы сможем забыть о Вашем существовании раз и навсегда! Так как большинство клиентов, которые хоть раз к Вам обратились, больше этой ошибки не повторят!!! Успехов...
Читать полностью на: http://www.turpravda.ua/Турфирмы/Форте-В-3372/Здесь-работают-ХАМЫ-4724?utm_source=mailbox
Я не є конкурентом, мені не пощастило бути клієнтом цієї фірми.
Я не являюсь конкурентом, мне не повезло быть клиентом этой фирмы...