Дата придбання послуги: 23 серпня 2013 Написано: 28 серпня 2013 |
Турфірма: Алголь Туроператор (Львів) Вид послуги: экскурсионный тур, отель, оформление визы |
Доброго дня всім. Скористалися послугами цієї фірми. Тур вихідного дня ЛЬВІВ-БУДАПЕШТ-ВІДЕНЬ
Плюси: 1 дуже комфотний чистий автобус Man, У ХОРОШОМУ ТЕХНІЧНОМУ СТАНІ
2 водії в сорочках та крАватках вічливі, культурні, помагають із сумками,
3 супроводжуючий пан ОЛЕГ незважаючи на молодість дуже професійно і досвідчено виконував свою роботу, навіть фільми нам крутивши щоб сумно не було (вперше зі всіх мої поїздок виявилася робоча відео апаратура),
4 прекрасні досвідчені гіди які розповідають дуже багато,
5 нормальний готель Flamenko у Будапешті недалеко від набережної трохи старий десь із 80х років але чисто, гриби у ванній як у богарії можна часто знайти, ми не знайшли,
6 хороші завтраки великий досить вибір, продукти якісні були навіть фрукти
7 класна дегустація вин, вина якісні голова від них неболить сушняку немає) там його можна взяти за помірними цінами, в магазинах дорожче
8 романтична екскурія коробликом під 7 мостами будапешту ввечері, у ціну входити бокал шампанського ( якісного не одеса)
мінуси: 1 дуже довго стояли на чоп кордоні (туди 3 години, тому 4 години всі гальмувати мадярі)
2 непрацює туалет в автобусі, іноді тяжко дочекати тої санітарної зупинки яка за планом та немає кави чи чаю в автобусі булоб
3 приїхали на вихідні тому більшість магазинів та бутіків закрито (мало вільної години після екскурсій для того щоб походити пофоткатися гарно, як було б більше години можна сходити в зоопарк та цирк у будапешті там дуже все на достойному рівні, )
4 розповіді гідів російською мовою, могли б українську підівчити
5 фільми які показували в автобусі з російським перекладом
раджу: 1 скористатись при в'їзді в шенген зону дюті фрі дешевше ніж там у будапешті не знайдете, а австрії тим більше...правда деякі товари невиявляють довіри можливо фальсифкат дуже вже простенька упаковка...
2 сходити в купальні Сечені вона дуже близько від цирку за весь день 4100 форінтів з одного,( то десь 150 гривень) на касі від екскурсії, але ж не хочеться)
3 взяти із собою більше їжі, яка може зберігатися весь цей час, якщо хочете зекономити, їжа дорога, особливо у відні ми пообідали за 10є з шкірного (супчик, віденський штрудель яблучний, кофе)
4 накупити максимум дозволів до 2 пляшок на людину вин у тому місці де ви будете дегустувати
особлива благодарність за повернення рюкзак особисто паном Олегом, забутий мною після дегустації вин.
ВСІ ПОВЕРНУЛИ НІЧОГО НЕ Зникло.
ВЕЛИКЕ ЙОМУ СПАСИБІ ЗА УВАЖНІСТЬ ТА ЧЕСНІСТЬ ))))
"4 розповіді гідів російською мовою, могли б українську підівчити"
Скільки разів були в Європі, жодного разу з жодною турфірмою не зустрічали гідів, що вели екскурсії українською мовою :)
"4 розповіді гідів російською мовою, могли б українську підівчити"
Сколько раз были в Европе, ни разу ни с одной турфирмой не встречали гидов что вели экскурсии на Украинском языке :)
це треба міняти якщо АЛГОЛЬ надалі претендує на лідерські позиції, у європі всі громадяни люблять свою країну, у нас же все наоборот, це треба перейняти та втілити вжиття, на це підуть покоління але ...воно того варте)
це треба міняти якщо АЛГОЛЬ надалі претендує на лідерські позиції, в європі всі громадяни люблять свою країну, в нас же все навпаки, це треба перейняти та втілити вжиття, на це підуть покоління але ...воно того варте)
так до чого тут Алголь??? екскурсоводи то місцеві, їх просто наймають, вони живуть там, мені зустрічалися багато екскурсоводи, які взагалі жодного разу ні в Україні, ні в Росії не були, просто вивчили російську мову.
Та й таких лідерів як Алголь є ще пара фірм, і з досвіду поїздок з ними екскурсоводи російськомовні.
І чисто моя суб'єктивна думка, хай краще екскурсії російською мовою в Європі, ніж наші громадяни, які виїхали в чужу країну, щоб жити і заробляти копійку, бо в Україні не можуть прогодувати сім'ю.
так при чем здесь Алголь??? экскурсоводы то местные, их просто нанимают, они живут там, мне встречались многие экскурсоводы, которые вообще ни разу ни в Украине ни в Россие небыли, просто выучили русский язык.
Да и таких лидеров как Алголь есть еще парочка фирм, и по опыту поездок с ними экскурсоводы русскоязычные.
И чисто мое субъективное мнение, пусть лучше экскурсии на русском языке в Европе, чем уехавшие наши граждани в чужую страну дабы жить и зарабатывать копейку, потому что в Украине не могут прокормить семью.