Дата придбання послуги: 20 жовтня 2011 Написано: 05 листопада 2011 |
Турфірма: Алголь Туроператор (Львів) Вид послуги: экскурсионный тур |
Ми, туристи з Євпаторії та Харкова, постійно користуємось послугами тур. агенства "Альголь" через тур агенство "Глобус Тревел" м. Харків. Останній тур був з 20. 10 до 1. 11. 2011 р. до Іспанії. Тур чудовий, цікавий, насичений. Але відпочинок лише тоді відпочинок, коли навколо доброзичливі взаємини, а, головне, професіоналізм із боку обслуговуючого персоналу. А це саме так. У цьому турі нам пощастило і з організатором групи /Конюх Олена/ у поїздці, і з водіями /Пурилкін Павло та Гуцул Андрій/ У Олени великі організаторські здібності, знання маршруту з погляду матеріалу, вміння спілкуватися з людьми. А Павло та Андрій дуже доброзичливі. Зупинки вчасно, допомога при посадці з валізами. А головне, усмішка при зустрічі. Це правильно! Хочеться, щоб цих людей відзначили, виділили та гідно оцінили. Хочеться також сказати, що правильний вибір партнерів теж багато що означає. Ми маємо на увазі тур. агенство "Глобус Тревел" з Харкова / Клопкова Наталья/ Хочеться побажати всім вам успіхів на дорогах, побільше туристів та позитивних відгуків про тури. Усього доброго Батьки, учні та вчителі школи № 2 м. Євпаторії