Відгук про турфірму Алголь Туроператор (Львів)

Тур Європейський коктейль

Дата придбання послуги: 22 жовтня 2013
Написано: 29 жовтня 2013
7.0
Турфірма: Алголь Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

27 жовтня 2013 р. повернулися із цього туру. Супроводжуюча – Соломія Якубечко. Загалом тур дуже сподобався. Робота Соломії - вище всяких похвал: чітко, коротко і цікаво :)) Вона встигала розповідати нам трохи про міста-цілі відвідування, перемішуючи це з корисної для туристів інформації про гроші, їжу, маршрути і т.д. Дуже добре організовувала всі процеси – у результаті ми не витрачали час на зайве: завантаження, простої та очікування. Коректно лякала нас від'їздом автобуса якщо запізнимося, тому ніхто і не спізнювався майже)) Запізнілих чекали (було пару чол. втратилися в емоціях:))))) без проблем. Готелі чудові, своїм *** цілком відповідають, сніданки нормальні (у Празі в готелі Olympik Tristar*** деяка їжа (ковбаски/сосиски, якесь заливне з яйцем) було не свіжим, хліб теж десь позавчорашній подали... Зате тут же смажили при нас свіжі млинці і різноманітність випічки вражало: Однозначно вибрати можна було, голодним ніхто не пішов.

підбір екскурсоводів. Дуже!! грамотно розрахований час – просто супер. настільки грамотно і зручно, що ми (з семирічною дитиною в комплекті:) встигали і виспатися, і поснідати повільно, і екскурсії подивитися і потім ще отримати досить вільного часу, повернуться до готелю на метро). Планування цього туру – ІДЕАЛЬНЕ! Єдине, дуже мало часу у Дрездені. Так як це останнє місто перед від'їздом додому, то буквально дуже не вистачає якихось дві години, щоб неспішно поїсти і взагалі встигнути цей Дрезден оббігати, приготується до далекого переїзду (купити води, там пряників)) - картинна галерея з'їдає мінімум дві-три години (якщо навіть бігати по ній)+огляд і ви вже їсте і давитесь в поспіху..реально переживали чи встигнемо хоч у туалет перед від'їздом). Тим більше, що у вартість квитка в один із музеїв - входить три музеї, але реально встигнути хоч увійти і вийти дуже важко, не кажучи вже про подивитись.

Резюме: цей тур дуже вдалий, поєднання ціна-якість = ідеальне. Ви дійсно встигаєте подивитися запропоновані міста, прихованих поборів нема (все прозоро і навіть відмовившись від факультативу ви мало що втратите насправді, тобто чим себе зайняти). Єдине: мабуть, перший факультатив (гуляш у Долині красунь) варто брати обов'язково, інакше ви ризикуєте залишитися без смачної ситної вечері та ще й з вином (що важливо після довгого денного переїзду). Там є кафешка поруч, але не зрозуміло скільки часу там чекати на їжу - ви можете не встигнути..ну і напевно витратите МІСТО більше 5 євро без напоїв). А тут – величезні порції, смачна та свіжа їжа (гуляш подавали типу супу, з великою кількістю м'яса, квасолі та картоплі). Так що гуляшу - наше спасибі) і Алголю теж)))))