Дата придбання послуги: 29 липня 2011 Написано: 05 вересня 2011 |
Турфірма: Алголь Туроператор (Львів) Вид послуги: пакетный тур |
Зустрiли на вокзалi у Львовi вчасно, виїзд вчасно. Автобус відмінний (правда без м/ж, але зупинки робилися часто і на першу вимогу), водії - відмінні, прості хлопці, з ними дорога здавалася недовгою. Поселення в Будапешті в готелі Зугло було безпроблемним. Сам готель 3* - дуже непоганий (сніданок - шведськ. стіл, у номері ТБ, клімат, туалет, душ і т.д.), сауна, басейн - безкоштовно.
Програму туру продумано, виїзд на трек вчасно. З п'ятниці по неділю з 9:00 до 16:00 – гонки Формули-1, порше кап, GP-2, GP-3, ледіс кап, після перегонів вечірня прогулянка на кораблику Дунаєм з келихом шампанського. На другий вечір поїздка до національного ресторану (просто супер!) Один вечір вільний. Потім поїздка до Егера, дегустація вин. Повернення додому.
За весь цей час керівник групи - Дорош Олександр виявив себе як відмінний організатор, що вміло керував усім процесом поїздки, компетентний у всіх питаннях.
Поїздка на етап Формули-1 дуже сподобалася. Незабутнє ревіння моторів, вереск шин, чудова атмосфера на автодромі (не порівняти з атмосферою на наших стадіонах). Дякуємо всій фірмі Алголь і звичайно Олександра. З Вами поїдемо ще!
Анатолій. Київ.