Відгук про турфірму Алголь Туроператор (Львів)

Не підготовлений керівник групи, чудовий готель

Дата придбання послуги: 29 липня 2019
Написано: 07 серпня 2019
3.0
Турфірма: Алголь Туроператор (Львів)
Вид послуги: пакетный тур, экскурсионный тур, отель

Наврячдче вийде коротко розповісти про мандрівку "Суперліц Дрезден та Прага".

Знайомство. Почну з того, що про зустріч з групою туристів та керівником повідомили увечері за день до подорожі, хоча як повідомили - залишили голосове повідомлення, де нічого не чути. Я не горда - сама зателефонувала, але довелося трохи почекати відповіді (не одразу взяли трубку) за 4 роки до початку.

ЕКСКУРСІЇ: У Дрездені на екскурсію Саксонською Швейцарією було 20 хв, а в програмі більше 2 років. Керівник групи: все дорога.

У Празі через дощ половину групи занапастили. Мені прийшла смс у вайбер о 11.30, яку виявила о 17.00 (тоді була змога підключитися до Інтернету). У ній керівник жививши: Ви занапастилися?

КЕРІВНИК. Залишивши дорогою до Німеччини біля польського кафе двох туристок. Група це виявила вже в Німеччині, коли вони перелякані телефонували і за власний кошт діставались до нас.

Другій туристці, у якої викрали телефон і картки, навіть не допоміг заблокувати рахунки. А ще під час екскурсії втративши з поля зору її, добре, що вона орієнтується з картою. Але тільки уявіть гроші за втрачену екскурсію їй не віддавши, а вона повинна була годувати людей на вулиці котрі години, щоб вчасно дібратися до місця зустрічі.

Також туристці, що не могли знайти точки відліку та чималих коштів на телефоні, щоб здійснити дзвінок - зателефонував. Але не сподівайтеся, що це був вияв доброти. Він потім вимагав 100 грн, які отримав. Цитую: я ж до вас телефонував, а то дорого!

ЦІКАВЕ. 1.Було ще багато чого, хоча б ціна виявилася іншою, ніж вказували на сайті.

2. Екскурсії дешевше було замовити на місці у місцевих. Їх продували ураїнці)))

3. Оглядові екскурсії були через сувенірні лавки – відмивали гроші.

4. Хамство керівника групи, коли втомилися сидіти на кордоні, а вийти не дозволяючи. Хоча деякі туристи та водії спокійно розминали ноги.

5. Якби виїхали пізніше в Україну, замість 20.00 – о 22.00. то встигли побачити балет або послухати концерт у Празі ( куди хотіла більшість, бо це рідкість) і не стояли 7 років лише на польському кордоні.

6. Навіть не знали, коли працюють музеї. Тому про картину глереї - можна забути.

ПЛЮС. Єдине позитивне – ввічливі водії та чистий автобус.

НЕ РЕКОМЕНДУЮ. А керівника звати Ростислав!

Інші відгуки про турфірму