Дата придбання послуги: 10 жовтня 2018 Написано: 07 Січня 2019 |
Турфірма: Алголь Туроператор (Львів) Вид послуги: экскурсионный тур |
Їздили до туру Прага, Дрезден, Відень у листопаді.
Все було добре. Зручний автобус із ввічливими водіями та можливістю заряджання телефонів. Адекватні гід Ілона з добрими організаційними здібностями. Дисциплінована група – 35 осіб. Гарний чистий готель у Празі із ситними сніданками. Хороша погода. Виявилося, що в Європі клімат тепліший і м'якший, ніж у нас. Цікаві екскурсії – а їх було 9 за 3 дні! Що дуже мене втішило, Бо буває, що на папері пишуть красиво, а за фактом – тут не встигли, там не зібрався гурт, тут взагалі не сезон. Але у нас усі екскурсії відбулися навіть за мінімум охочих.
Загалом я організацією поїздки залишилася задоволеною і вже планую наступну з Алголем.
Це з вам ще нормально взяли – по 8 євро!! ???? У нас був оглядовий майданчик у Норвегії, туди під'їхати за 20 хвилин стояло з людини по 31 євро, і нам там дали постояти 10 хвилин! Оце треш!
Это с вам еще нормально взяли - по 8 евро!! ???? У нас была смотровая площадка в Норвегии, туда подъехать за 20 минут стояло с человека по 31 евро, и нам там дали постоять 10 минут! Вот это треш!