Дата придбання послуги: 07 липня 2019 Написано: 27 липня 2019 |
Турфірма: Алголь Туроператор (Львів) Вид послуги: экскурсионный тур |
Їздили вдруге з Алголем. Дуже хороший тур, але правда втомливий, я б його на 9 днів розтягнула, але і на 7 днів, як є в програмі, точно не пошкодувала поїхати. Приємно здивував автобус: новий німецький із приємними водіями. Так само окрема подяка за нашу Юлечку, що супроводжує, дуже приємна і розумна дівчина, готова завжди допомогти. Щодо туру: всі міста були дуже цікавими, екскурсії сподобалися всі за винятком Франкфурта та Вроцлава. Так само дуже вразила поїздка до Нормандії, коштувала своїх грошей та дня часу! Готелі та харчування за маршрутом були всі хороші, хіба що в Польщі вже якось не ахти і харчування в Парижі надто скромне, але це ж Париж! Окремо відзначу наш готель у Штутгарті: виправдані німецькі 4*, так як шикарні номери та харчування! До речі ще хотілося б звернути увагу керівництва Алголя на вибір готелів у плані зручності заїзду до нього: у Парижі було просто нереально заїхати до готелю максимально незручними вузькими вуличками, через це ми витрачали хвилин 20 вже і так пізно, водії прикладали колосальні зусилля, щоб все ж таки доставити нас у місце призначення!
В цілому, тур дуже сподобався, шикарні місця, цікаві екскурсії, група теж порадувала))
Якщо автобусний тур, то лише з Алголем!
Вдячні туристки Юлія та Вікторія:)