Відгук про турфірму Алитас-Тур (Київ)

добре

Дата придбання послуги: 05 червня 2014
Написано: 07 липня 2014
8.0
Турфірма: Алитас-Тур (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

Нещодавно повернулися з поїздки на міжнародний фестиваль "Mare adriatico", який проходив з 16.06.2014 до 24.06.2014 в містечку Лідо ді Езоло (Італія). Дуже сподобалось! Діти познайомилися з творчістю колективів Німеччини, Туреччини, Македонії, Росії... Купувалися в Адріатичному морі та на озері Балатон в Угорщині. Побували на екскурсіях у Вероні, Венеції, Відні, Будапешті... І наприкінці подорожі організатори поїздки – туристична фірма "Алітас-тур" завезла до містечка Берегове на Закарпаття в термальні купальні та на екскурсію до Мукачевого. А також водії зробили для групи подарунок - поїздку в Замок Паланок. Дякуємо за поїздку організаторам, супроводжуючим та водіям! Чекаємо на нові враження!

Коментарі (1) залишити коментар
аватар NoName01
NoName01

Не перший рік ми в поїздці з Алітастур! До Греції поїздка була першою! Дуже сподобався конкурсний концерт та його організація за участю Грецького, Македонського колективів та виступ на властивому для Греції амфітеатрі. Проживання було в готелі «Олександр», виявилося затишним та комфортним місцем з гарним харчуванням. Захоплення дітей від організованого для них свята біля басейнів із солодким столом та дискотекою було безмежним! Загалом вражень та позитивних емоцій – багато! Чекаємо на нові поїздки!
Керівник, Наталя Борисівна.

ср, 09 лип 2014, 16:47