Відгук про турфірму Амина-тур (Київ)

Афера Венери Осипової буде доведена у суді

Дата придбання послуги: 22 грудня 2018
Написано: 27 грудня 2018
1.0
Турфірма: Амина-тур (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Тур фірму порекомендувала колишня її співробітниця, на жаль, я не перевірила відразу відгуки в інеті. Венера вирішила нажитися на нас Цинічно і без вагомих підстав. Ми купили тур в Єгипет, сплатили повністю все що покладається, отримали договір і квитанцію про оплату, але у Венери спрацювала жадібність Жадібність і через 2 дні вона зателефонувала і попросила доплату майже 100 $ озвучивши маячний не існуючу причину, нібито готель в Єгипті вимагає доплату за людину з Європи (тур на двох, одна з України людина друга з Євросоюзу) я провела розслідування згідно із законодавством України, обдзвонила багато агентств, які підтвердили що такого бути не може, приїхала в офіс до Венери Осипової і надала докази не легітимності її вимоги про доплату Але жадібність не залишає Венеру і вона на ходу вигадує одну версію за іншою чому дорожчає тур. Я згодна була доплатити Але попросила довести цю суму на що адекватної відповіді отримати не змогла. У моєму договорі стоїть повна оплата, додається її ж чек. Я так розумію, що Венера знімала суму з банкомату, там довелося платити комісію приват банку, вона вирішила що оплатять за неї клієнти (( Вона спішно стала кудись дзвонити, анулювати тур і т. д. Але цю справу я так не залишу і подаю) в суд, Венера Осипова не заслуговує хороших відгуків на жаль, кому цікаво пишіть читай, продовження слід Прошу помітити, що у ФБуку немає жодної інформації про Венеру Осипову, немає жодної її особистої фотографії, це ще раз підтверджує, що у неї не все чесно і прозоро!!Дуже шкода що я не прочитала відгуки про неї до угоди, це моя помилка, я повірила на слово людям.

Інші відгуки про турфірму