Відгук про турфірму Анга Тревел (Київ)

Чи не компетентні гіди, категорично не рекомендую

Дата придбання послуги: 20 грудня 2018
Написано: 28 грудня 2018
1.0
Турфірма: Анга Тревел (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Їздили з Анга Тревел у Буковель ... туроператор не зміг купити квитки в купе, і ми всією групою 17ч. поїхали в плацкарті, але це не все-на дорогу назад нам квитки видали (вже по дорозі на залізничному вокзалі) і там ми виявляється розкидані по всьому складу, хто у 2-му вагоні, хто в 10, 15, 17, 20 не спромоглися навіть сім'ї розмістити в одному вагоні ... на роздруківці квитків видно, що вони були куплені за 2 тижні, але нас не стали засмучувати або шукати інші варіанти-просто видали квитки майже перед поїздом ... за що ми доплачували на кожному квитку, за броню?

Автобус до будинку розміщення заїхати не міг, спочатку сказали – багато снігу, коли сніг підтанув, сказали – там ніде розвернутися, то навіщо вибирати такий будинок для проживання до якого не можна доїхати, а треба йти 100м під гірку?

Гід Анга Тревел(Вікторія) повів у перевірений прокат спорядження та нам надали супер-пупер знижку, спорядження обійшлося у 160-170грн на людину, в оф. прокаті Буковеля-170! А до 8:30 ранку – 130! То де знижка? Або просто на нас заробили.

Говорите у «перевіреному» якість спорядження краще? Спорядження було не «З». У дівчини з групи – кріплення на лижі відірвалося, я такого ще не бачив, просто на половину з гвинтами витяглося з лижі, як вона собі ноги не поламала або кантом не порізалася – на щастя пронесло, у «перевіреному» прокаті сказали – неправильно підібраний вага (ну ви зрозуміли - марення), гроші за день прокату повернули, але поки що їздила лижі міняти - 3-х годинний скіпас майже до нуля згорів, природно ні хто 500 грн не компенсував.

Компетенція гіда Анга Тревел (Вікторія) - повезли нас на неробочий 14 підйомник, гід сказав - ой сьогодні не працює, а вчора працював, так на сайті Буковеля написано, що працювати починає тільки з 22 числа! Хоч читати треба навчитися їли групу везете. Просимо зупинити ближче до другого що б вранці купити скіпаси (до 8:30), каже ні! ми їдемо знову на 14-й! Виявляється гід не катається та карту витягів не знає, крім де 14! Анга Тревел у вас все настільки погано-берете в гіди людей, які зовсім далекі від зимового спорту, а якщо у нас хтось катаючись зламав би ногу, то ваш гід просто стояла б дивилася і плакала? Або б що зробила?

Як ми самі собі організовували на вечір: чани, лазню, так і поїздку могли б організувати не гірше, за що сплачені гроші 50 тис.?

Категорично не рекомендую Анга Тревел, є безліч інших компаній - знайдіть собі більш відповідальних, тоді не доведеться писати відгук, тому що коли добре - відгуки не пишуть, а просто дякують.