Відгук про турфірму Бумеранг-Тур (Одеса)

Обдурили з номером, обіцяли одне, а вийшло інше: (

Дата придбання послуги: 10 червня 2017
Написано: 20 червня 2017
3.0
Турфірма: Бумеранг-Тур (Одеса)
Вид послуги: пакетный тур

Вибрали цю компанію, бо вона велика і якось навіяла довіру. Все було добре і мило, вибрали готель, номер, сплатили, нам сказали чекати на підтвердження. Потім виявилося, що цього номера немає, а є з меншою трасою, а решта все те саме, але нібито фото показати не можуть. Ми погодились. І приїхавши афігелі – розмір собачої будки. Пред'явити претензії за договором можна о 48-й годині. Ми не встигли, тому що в перший день готель поселив нас в інший номер (такого плану як ми вибирали на початку), нашого типу ще зайнятий. А коли переселили, то час претензії минув. Зв'язку з оператором по вайберу, як нам обіцяли, не було, тому що вайфай зловити десь було проблематично. Вирішили вже не псувати відпочинок собі, змирилися, країна гарна, зайнятися чим. Але про комфорт довелося забути (текла душова, місця 2 * 2, сушити речі ніде). Вирішили після повернення зайти і поділитися враженнями з оператором. Прийшовши та розповівши всі дівчині оператору отримали відповідь – я повірила на слово партнерам, я не знала. А подивитись куди відправляєш людей не треба? Весь цей час у нашу розмову втручалася перебиваючи, хамовита співробітниця з криками – а що ви хотіли за такі гроші? 890 $ вартість туру це дрібниця для них! Сама дівчина оператор прикинулася безневинною і розводила руками. Ми розуміємо, що самі не наполягли і не зажадали фото номера, що нам продавали, і що з претензіями пізно. Просто зайшли поділитися враженнями, адже не одні ми можемо потрапити до такої ситуації. Але такого хамства у відповідь не очікували.

Мабуть цій турфірмі аби випарувати і все одно на свою репутацію!