Дата придбання послуги: 30 червня 2017 Написано: 14 липня 2017 |
Турфірма: ВІДПОЧИВАЄМО РАЗОМ (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Купували тур до Туреччини а готель Amara Club Marime на 9 ночей, заплатили та чекали документів (ваучери та квитки)! Тур фірма "Поїхали з нами" (Чомусь у договорі як "Відпочиваємо разом" та ФОП Антоненко Є.А.), не надала нам ні ваучерів, ні квитків! В аеропорт ми їхали просто з паспортами, не знаючи навіть нашого рейсу (((А в самій Туреччині наша сім'я дізнається, що ми не 9 ночей відпочиватимемо, а 8 ночей, хоча оплачували 9 ночей! Директор Антоненко Олена Олександрівна - шахрайка, яка так і не повернула). гроші за добу оплачені, але не проведені в готелі!Працюють у цій страшній та убогій конторі некваліфіковані та дурні співробітники, які не вміють спілкуватися з туристами та грамотно підбирати тури! Лютеранської 13,оф.19 Даний відгук буде по всій мережі в Україні
Сама турфірма МАКС ТРЕВЕЛ собі оцінює на 10, сама собі хвалити, ви хочби електронку фірмову змінили на власну ПОЗОРИЩЕ!!!