Дата придбання послуги: 30 червня 2017 Написано: 14 липня 2017 |
Турфірма: ВІДПОЧИВАЄМО РАЗОМ (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Купували тур до Туреччини а готель Amara Club Marime на 9 ночей, заплатили та чекали документів (ваучери та квитки)! Тур фірма "Поїхали з нами" (Чомусь у договорі як "Відпочиваємо разом" та ФОП Антоненко Є.А.), не надала нам ні ваучерів, ні квитків! В аеропорт ми їхали просто з паспортами, не знаючи навіть нашого рейсу (((А в самій Туреччині наша сім'я дізнається, що ми не 9 ночей відпочиватимемо, а 8 ночей, хоча оплачували 9 ночей! Директор Антоненко Олена Олександрівна - шахрайка, яка так і не повернула). гроші за добу оплачені, але не проведені в готелі!Працюють у цій страшній та убогій конторі некваліфіковані та дурні співробітники, які не вміють спілкуватися з туристами та грамотно підбирати тури! Лютеранської 13,оф.19 Даний відгук буде по всій мережі в Україні
До "Поїхали з нами" ФОП Антоненко мала відношення давно, їм грошей винна. Наразі Олена працює окремо. Дізналася це, намагаючись подати на неї скаргу "Поїхали з нами" (хочу зазначити, що ця компанія спрацювала швидко і оперативно). Виявилося, ФОП Антоненко обманює всіх.
Купували у неї тур у вересні 2017 року. До вильоту документів не видавала, підтвердити бронь не могла, ТК БАЗА ПІСЛЯ 18:00 не працює!!! Контракт був із Анексом. Полетіли з Джоїнап на добу пізніше. Документи видала на обід дня вильоту. Ми доплачували за пізній виліт назад 30 уе. Поки що намагалися отримати свої документи, вона і трубку кидала, і ігнорувала.
Наразі намагаємося повернути свої 30 уе. Антоненко обіцяє «завтра дізнатися/вирішити/повернути». Фиркає, що 30 уе не гроші, але нам би тур без них не продали.
Не раджу взагалі навіть розглядати кантору.
К "Поехали с нами" ФОП Антоненко имела отношение давно, им денег должна. Сейчас Елена работает отдельно. Узнала это пытаясь подать на нее жалобу "Поехали с нами" (хочу отметить, что эта компания сработал быстро и оперативно). Оказалось ФОП Антоненко обманывает всех.
Покупали у нее тур в сентябре 2017. До вылета документов не выдавала, подтвердить бронь не могла, ТК БАЗА ПОСЛЕ 18:00 не работает!!! Контракт был с Анексом. Улетели с Джоинап на сутки позже. Документы выдала в обед дня вылета. Мы доплачивали за поздний вылет обратно 30 уе. Пока пытались получить свои документы она и трубку бросала, и игнорировала.
Сейчас пытаемся вернуть свои 30 уе. Антоненко обещает «завтра узнать/решить/вернуть". Фыркает, что 30 уе не деньги, но нам бы тур без них не продали.
Не советую вообще даже рассматривать эту кантору.
Зараз Антоненко О. О. працює в турфірмі Навколо світу з нами по тому ж адресу Лютеранська 13 офіс 19 і дальше обманює людей- гроші бере, а тур не оформляє. Тільки назви міняє, а схема та ж сама. Якщо хочете відпочити, а не тріпати собі нерви, обходьте Антоненко О. О. на Лютеранський 13 далекими дорогами!!!
Зараз Антоненко О. О. працює в турфірмі Навколо світу з нами за тією ж адресою Лютеранська 13 офіс 19 і далі обманює людей-гроші бере, а тур не оформляє. Тільки назви міняє, а схема та сама. Якщо хочете відпочити, а не тріпати собі нерви, обходьте Антоненко О. О. на Лютеранський 13 далекими дорогами!
Відгукніться хто писав відгуки, подивіться, будь ласка свої листи
Отзовитесь кто писал отзывы, посмотрите, пожалуйста свои письма