Дата придбання послуги: 06 листопада 2018 Написано: 17 грудня 2018 |
Турфірма: Владо Тур Сервис (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Їздили втрьох у триденний автобусний тур із сестрою та її подругою до Буковеля з Владотуром. Організацією проїзду залишилися незадоволені та вважаємо організацію не професійною. По порядку:
1. Місця в автобусі. Я бронював поїздку за 1.5 місяці, кілька разів спілкувався з операторами по телефону та у вайбері. Щоразу спеціально акцентував увагу на тому, що прошу дати нам місця у середині автобуса. Десь утретє мені сказали, що стоїть приписка про місця у першій половині. Це як? Мене не чули, чи не так зрозуміли? Попросив змінити на середину салону. Начебто б змінили. Цікавився розподілом місць, але щоразу мені казали, що ще не робили його. В результаті, після прибуття автобуса з'ясувалося, що нам дали місця спереду, прямо за водієм. Звичайно, що супроводжує не в курсі і нічого змінити не може. Місця ці відрізняються тим, що неможливо розігнути ноги і вони затікають. Спати практично неможливо. Приїхали до Буковеля і потім до Києва втомленими, коліна болять.
2. Написав у Вайбер претензію. Мені відповіли вранці, що так, є приписка про місця в середині салону, це їх одвірок і готові компенсувати 10% вартості. Спасибі, що хоч визнали свою провину, але від колінного болю це не врятувало. Від компенсації відмовився. Правильніше написати відгук про поїздку.
3. У тому ж відповіді мотивували нашу посадку попереду двома аргументами: тим, що нас троє та місця більш-менш близько були тільки в такій конфігурації і тим, що це мало не ВІП місця і за них люди мало не в черзі стоять. Перше не так. В автобусі були інші люди, які їхали втрьох та їх зуміли нормально посадити. Крім того, у середині салону було вільне місце для пасажира, якого підібрали у Тернополі. Так що посадити нас у середині салону нагода була. І сиділи ми все одно не разом. Між нами був гід. Другий агрумент просто посміхнувся. Черги не бачив. Найнезручніші та небезпечні місця в автобусі. Дурнів немає.
4. У середині поїздки змінився гід. Нічого критичного, але таке зустрічаю вперше.
5. Автобус – окреме питання. Оскільки сиділи спереду, могли спостерігати що відбувається. Автобус мав проблеми зі зчепленням, друга передача включалася через раз. По дорозі назад автобус взагалі зламався. Стояли десь годину. Водій, на запитання, що відбувається, відбурчався, що щось замерзло. Що може замерзнути за півгодини після заправки на незрозумілій АЗС?
Підсумок: шукатимемо туроператора з більш професійним ставленням до організації поїздок.