ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ВОЯЖ ОРГАНИЗЕЙШН ГРУПП
Дівчатка все розповіли як є, навіть про пляж. Дали рекомендацію про те, де краще захід у море. Підібрали тур виходячи не лише з бюджету, а й ціна-якість. За підсумками реально все сказане виявилося правдою. →
Найпоширеніший метод у карманних крадіїв - вкрасти гроші і передати іншому крадію, з яким він працює в парі. Так само з нами вчинило туристичне агентство "вояж організешн груп" і його директорка Наталя Джус. →
ВОЯЖ ОРГАНІЗЕЙШН ГРУП та його директор Наталія Джус – шахраї. Ще в 1914р. купили у них квитки на автобус у Болгарії. Квитки не дали, ще й хвалилися корупційними схемами, ланкою яких вони є. - У мене рідна тітка у суді працює! Подаватимете позов проти мене - вам відмовлять. →
Вояж Організацій Груп 03113, м. Київ, вул. О.Довженко 12 А, оф.311, метро Шулявська Обдурили нас минулого року з квитками на автобус до Болгарії. Вимагаємо гроші за послуги, які ми проплатили на 100%, а вони не виконали нічого. →
На сайті фірми VoyageOrganization Group була інформація про продаж квитків на автобус до Болгарії. Купили у них квитки, а за 3 тижні вони зателефонували і сказали, що комусь передали наші гроші, а ті збанкрутували. →