ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ВІДВІДАЙ
Ми мали тур від "Відвідай", дуже добре обслужили, нам усе сподобалося. Я лише вибирала варіанти, а вони мені оформляли всі папери, але найбільше запам'яталося їхнє ставлення, вчасно надають інформацію. →
Нам дуже все понравилося при роботі з цією агенцією. Все, що нам обіцяли, то всі ми й отримали. Всім дуже подобається ця агенція, у кого я тільки не спитаюсь. Я не виключення. Я залишилася повністю всім задоволена. →
Відвідай проконсультували цілком добре щодо туру. Але був один момент, впритул закінчувалася турпоїздка щодо нашого поїзда на Київ. У нас залишався дуже малий проміжок часу. Ми колись були вже в турі нам повідомили, що на зворотний поїзд ми не встигаємо, і тоді повинні були вже приймати рішення як вчинити далі. →
З турфірмою я подорожувала вже чотири рази. Щоразу це уважні менеджери, найкращі керівники групи, найобізнаніші гіди. Шкіра мандрівка чітко за планом, добрими автобусами. Пропозиція турів дуже велика, особливо Карпатами та Закарпаттям. →
Вперше скористалася послугами цього туроператора, крім відгуків на їхньому сайті, інформації ніякої не було. Після трьох відвідувань Карпат мене складно чимось здивувати, але... як виявилося можна! Це найцікавіша і насичена (хоч і 2-денна) подорож Карпатами. →