Відгук про турфірму Відпочинок на всі 100% (Харків)

Відмінна організація

Дата придбання послуги: 01 червня 2019
Написано: 17 червня 2019
10.0
Турфірма: Відпочинок на всі 100% (Харків)
Вид послуги: экскурсионный тур

Два тижні тому повернулася з туру Асканія-Нова, вирішила якось урізноманітнити свої дні бабака) Подруга радила колись цю турфірму. Подзвонила запитала що є на мої вихідні і ось визначилася з Асканією, ніколи не була в заповідниках, максимум у зоопарках. такій атмосфері - дуже позитивно впливає на твій моральний внутрішній стан, кайфонула, вибачте за вираз) Зібралися невеликою групою покататися на сафарі - поспостерігали за тваринним світом, навіть козуля до нас близько підійшла) На наступний день у нас був за програмою відпочинок на Азовському морі поніжилася на сонечку, отримала вітамін Д і поїхали додому вже. Дякую велике «Відпочинок на всі 100», я задоволена і сповнена сил знову працюю і згадую свої круті вихідні) Єдиним мінусом можу виділити це дороги у нас у країні, але це так — про наболіле)))

Коментарі (6) залишити коментар
аватар Tetiana_NTV
Tetiana_NTV

І ми більше ніколи не поїдемо, ще досі не відпускає негативне враження від організації усього туру і відношення до людей! Бажаю Аккорд-туру банкротства. Заслужили!!!

пн, 24 вер 2018, 13:28
аватар Tetiana_NTV
Tetiana_NTV

І ми більше ніколи не поїдемо, ще досі не відпускає негативне враження від організації всього туру та відношення до людей! Бажаю Акорд-туру банкрутства. Заслужили!

пн, 24 вер 2018, 16:28