Турфирма Від Краю - До Краю

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ВІД КРАЮ - ДО КРАЮ

Відгук про турфірму Від Краю - До Краю

їздив(а)  7 років тому
10.0

В агентстві нам все підказали, допомогли, ми залишилися задоволені роботою. З трансфером теж було все гаразд: доставили, забрали, привезли. Ні перенесення рейсів, ні затримок транспорту не було.

дуже понравилось!

9.0

привітні дівчата дуже захоплююче розповіли про Львів! Зразу загорілися ідеєю поїхати, бо поїздка включала не лише Львів, а й Почаїв, купіль Св. Анни та замки Львівщини. Понравилось, що жили в центрі міста.

лебединські пасторалі

3.0

Поставили жирну точку на співпраці з цією турфірмою!!!Будьте уважні якщо будете користуватися їх послугами. Судіть самі. Колективом поїхали за маршрутом "лебединські пасторалі" Договоренності багатообіцяючі, гарний автобус, прекрасний водій, енергійний гід, початок екскурсії був зі Смілі- заїхали, Шпола -замок Абазі, -там нема чого дивуватися, бо там зараз якась установа, с.

відпочинок у Болгарії

2.0

Нас турфірма запевнила що ми їдемо на Сонячний берег в Болгарію, в результаті ми приїхали, а нашого готелю там не виявилося. берега. До того ж наш туроператор не повідомив нам точну дату і час зворотного виїзду з Болгарії.

Екскурсійний тур до Санкт-Петербурга

8.0

Наша сім'я користувалася послугами турфірми "Від краю до краю" в липні 2013 року, здійснивши поїздку до Санкт-Петербурга і ми залишилися задоволені. Все проходило за заздалегідь наміченим маршрутом, тому ми знали що нас чекає.

ЖАХ!!!!!!!

1.0

Турфірма "Від краю до краю" добре вміє робити тільки одне - ЗІПСУВАТИ НАСТРІЙ І ВРАЖЕННЯ ВІД ЧУДОВОГО МІСТА. Дорога до Санкт-Петербурга нам обіцяли що триватиме 24 години, натомість нас везли лісами та болотами 32 години.

як можна зіпсувати враження від Пітера

3.0

Їздили до Санкт-Петербурга на травневі свята – враження від організації поїздки лише негативні: замість 24 год. їхали 32, причому ніхто нічого не пояснював. Санітарні зупинки часто були в чистому полі або біля смердючих зручностей на вулиці.

відпочинок у Криму

їздив(а)  13 років тому
3.0

Хочу що б знали роботу даної тур фірми. Єдине порадувало, що не поїхала і ніколи не поїду) з ними за кордон. Вирушали з Черкас хорошим, відносно новим автобусом, директор фірми їхав з нами, був досить уважний.

Чудово відпочили

їздив(а)  13 років тому
9.0

на початку грудня літали до Єгипту. дуже класно відпочили! ми купували путівку до Єгипту в компанії "вигляд краю до краю". менеджер все добре розповіла і все докладно описала, бо сама там була. ми летіли вперше і дуже переживали.

Рейтинг турфірм Украины

Найближчі турфірми