ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ГАЛОПОМ ПО СВІТУ
Реально найкраща турфірма, користуюсь їх послугами вже у 3є. Рівень якості, швидкості та достовірності інформації на дуже високому рівні (повірте мені є з чим порівнювати). Окрема благодарність Ірині за вже в третє розкішний відпочинок. →
вібрала цю турфірму за відгуками в інтернеті. в цілому робота дівчини, яка нас облуговувала понравилася ... все добре пояснила ... але про щось вона нас неправильно проінформувала ... наприклад, розповідала, що дзвінки на рецепції безкоштовні по Болгарії, а вони виявилися платними . →
Звернулась до цієї фірми за порадою друзів. Мій постійний менеджер з однієї турфірми виїхала жити за кордон і виявилося, що у Львові немає професіоналів які якісно володіють інформацією про Тайланд. →
Звернувся до цієї фірми за порадою друзів, які вже неодноразово відпочивали через них. Робота дівчат дуже сподобалась! Велике Спасибі Марині за вдало підібраний готель, вона справжній знавець Азії, отримав від неї дуже багато порад щодо перебування в Тайланді, які мені дуже знадобилися. →
Доброго дня. Через цю турфірму їздили з чоловіком у весільну подорож. Дуже критично вибирали всі туристичні фірми. авіа без затримок,ну і сам відпочинок вдався на славу.Менеджери привітні,відповідальні,дзвонили нам і після відпочинку,ще нам подарували фірмові подарунки . →
Воспользовалась послугами цієї турфірми і дуже задоволена. Я в Тунісі вже була 3 рази, відпочивала і за більші гроші ніж цього разу, але як виявилося за значно менші гроші є набагато кращі готелі і це завдяки менеджеру Ірині з Галопом по Європах. →
Дівчата з Галопом Європами – Львів, вул. Академіка Гнатюка, 24 дякую за незабутній відпочинок, все понравилось. Готель просто супер. Співвідношення ціна якість на найвищому рівні . Скоро прийду до вас за наступним туром ))))) Раджу всім саме це агенство , такого ставлення до клієнтів і підбору якісного відпочинку ви не знайдете ніде у Львові. →
Найкраща турфірма у Львові то "Галопом по Європах" та що в центрі на вул. Гнатюка 24 (біля залізничних кас). Багато хорошого чули про них і вирішили скористатися їх послугами. Там працюють справжні професіонали (як потім виявилося дівчата менеджери в туризмі по 8 років і немає практично такого курорту де б вони не були особисто, і їх словами можна цілком довіряти), сервіс і обслуговування на найвищому рівні. →