Дата придбання послуги: 18 серпня 2013 Написано: 02 вересня 2013 |
Турфірма: Гал-Круиз (Львів) Вид послуги: пакетный тур |
Тепер розповім про тур більш докладно, щодня. У перший день у нас було проходження кордону і ввечері катання на кораблику Будапештом..все пройшло нормально..за 3 години пройшли митницю, покаталися на кораблику, але після катання дуже не сподобався той факт, що попросивши керівника групи підказати нам, де можна купити води та зробити зупинку, т.к. у половини автобуса не було води і люди хотіли пити після цілого дня харчування бутербродами на одних заправках, ми отримали відмову. нам сказали, що мовляв всі магазини не працюють. ніде. ми могли придбати воду..поселили нас у транзитний готель у годині їзди від Будапешта..На другий день у нас був переїзд до Верони..У Верону ми приїхали після 7-ї години вечора..ми не змогли подивитись дворик Джульєти, т.д. до. він був вже закритий на той час...протягом усього шляху до Верони ми також харчувалися одними бутербродами на заправках..Поселили нас у готелі в 2-х годинах їзди від Верони. Приїхали ми в готель близько години ночі. Знову ж таки, під час переїзду нам робили зупинки тільки на заправках. Ми неодноразово просили керівника групи зробити зупинку в іншому місці, т.к. сидіти 3 дні поспіль на одних бутербродах ставало вже дуже складно, але керівник групи просто ігнорував наші прохання.. Наступні 6 днів ми провели в Барселоні. .Барселона - найкрасивіше місто..і навіть Гал-Круїз не може зіпсувати враження про це дивовижне місто. Поспішаю відзначити також, що разом із групою ми їздили в Барселоні на шоу співаючих фонтанів... чудове шоу, але вони все-таки доклали всіх зусиль, щоб усе зіпсувати. шоу триває 30 хвилин, наш "чудовий" керівник Андрій дав нам на перегляд шоу всього 15 хвилин.. вже через 10 хвилин він бігав площею з криком: "Швидше в автобус!!!!" Людям не дали подивитись шоу, т.к. керівник і водії хотіли якнайшвидше потрапити в готель. ми прибули після першої години ночі. У 11-й день у нас була екскурсія Міланом. У місті ми провели 2,5 години і після цього ми мали тривалий переїзд в готель на території Угорщини. Заселилися ми в готель пізно вночі. На 12-й день поїздки на нас чекав переїзд в Україну. Виїхали з готелю о 9:30. Їхали не поспішаючи, незважаючи на те, що під час туру і по дорозі до Барселони ми весь час кудись дуже поспішали і жодного разу не зупинялися на кафе, щоб поїсти. Тут же у нас цього дня з'явилося багато часу..водії з керівником нікуди не поспішали..ми заїхали в придорожнє кафе, щоб поїсти і провели там годину часу, яку ми могли витратити на дорогу і ніхто б не спізнився на поїзди..прошли кордон ми швидко і якби не водії, що зупиняють на перекур півгодинної та інші непотрібні зупинки все склалося б інакше.
Висновок з цієї поїздки можу зробити один - ніколи більше не подорожуватиму з Гал-Круїзом. Більшого хамства та байдужості до людей я ще не зустрічала. Якщо хочете дійсно відпочити, не їздіть у тури з Гал-Круїзом!!