Дата придбання послуги: 11 березня 2016 Написано: 12 квітня 2016 |
Турфірма: Гал-Круиз (Львів) Вид послуги: пакетный тур, экскурсионный тур |
Давно хотів подивитись на святині Єрусалиму, запланував поїздку з цією компанією на март 2016 року, сплативши тур "Весь Ізраїль за 6 днів" за 750$. Менеджери запевняли, що все буде добре, що завжди їх клієнти залишаються задоволені, проблем ніяких не буде. . . . . По прильоту в Тель-Авів наша група десь із 55 туристів почала проходити паспортний контроль, так вийшло що я проходив одним з останніх, мене і ще кількох туристів чомусь відправили на додаткову співбесіду, менеджер Андрій недочекавшись нашого проходження дав мені якийсь папірець де був номер телефону готелю і сказавши як пройдете наберете, залишивши мене і 6 туристів пройшов паспортний контроль і вийшов з аеропорту. При проходженні співбесіди я придялив документи, які мені дала тур, фірма, що я дійсно подорожую з групою, бронювання готелів і все таке. .. (Чомусь вони були надруковані на чорнобілому принтері) Україну я зв'язався з тур фірмою пояснивши ситуацію яка сталася, вони сказали що нічого вдіяти не можуть, відмовилися компенсувати хоч якусь частину коштів, взагалі "ШАРАШКІНА КОНТОРА" не раджу з ними мати справу, дурити людей, аби заробити. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Добрий день.
Будь ласка, уточніть номер договору. Ми зв'яжемося з Вами і розберемося в ситуації, що склалася.
Здравствуйте.
Пожалуйста, уточните свой номер договора. Мы свяжемся с Вами и разберемся в сложившейся ситуации.
Добрий день.
Здравствуйте.