Дата придбання послуги: 22 жовтня 2013 Написано: 21 Січня 2014 |
Турфірма: Ганеша тревел Групп (Сімферополь) Вид послуги: пакетный тур |
На початку жовтня 2013 року я почала підшукувати гірськолижний тур до Болгарії, Боровець. Через форму пошуку на сайті TURNE.COM мені порекомендували Турфірму «ГАНЕША ТРЭВЕЛ ГРУП» в м. Сімферополь. Я почитала відгуки і вирішила до них звернутися. Після дзвінків та листування електронкою, приїхала в офіс компанії.
20 жовтня 2013 р. мною був заброньований тур до Боровця, я запитувала та оплачувала 2 номери стандарт у готелі Ігліка з 28.12 по 04.01.14. З менеджером компанії Ганеша Тревел у Сімферополі Романом, ретельно промовляли категорію номера, т.к. я була вже в цьому готелі, мені сподобалися номери стандарт, і я їх забронювала
собі, дружина та дочки із зятем і однорічною дитиною. Сплатила все в день бронювання 22.10.13, і вже після основної оплати менеджер мені передзвонив і сказав, що тур один підтвердили, а за другий потрібно доплатити 50 євро, т.к. категорія номера вища за замовлену. Я доплатила. Жодного Договору про надання турпослуг та чека на оплату я не отримала. Протягом двох місяців дзвонила в агентство Роману і питала, коли ж прийдуть наші документи по туру.
Інформаційні документи мені надіслали майже день виїзду, т.к. ми вилітали з Криму до Києва 27-го, а тур був з 28-го.12.
І ось ми прилетіли до Софії. Нас зустріла наш гід Русиця, привезла до готелю.
І раптом, при поселенні відбувається якась незрозуміла мені затримка,
адміністратор щось намагається пояснити гіду болгарською мовою, а вона йде відразу, як тільки нам видали ключі від номерів. І що ж я бачу? Нас селять у 2 номери економ, ну вже дуже економ!!!!! Розмір номера менший, а в санвузлі замість душової кабіни - дірка в підлозі, двері вхідні практично б'ються об унітаз!
Я навіть не стала заносити в ці номери речі, бо знаю, які номери я бронювала і оплачувала. Я відразу ж набрала номер мого туроператора, його не виявилося, але я поговорила з іншим менеджером та пояснила ситуацію. У результаті після двогодинного стояння біля стійки адміністратора і доплативши 280 левів - 140 євро, ми нарешті отримали 2 номери на першому поверсі біля лобі бару, але ми й цьому вже були раді. , тому що маленькій дитині вже настав час відпочити після переїзду.
Я хочу запитати – чия вина, що тур оплачений ще на початку жовтня, був практично зіпсований. Хто недодивився, що виписані у ваучері не ті категорії номери, що бронювалися та оплачувались? Чому я маю на місці благати портьє переселити нас із жахливого, брудного, маленького номера, з діркою в підлозі замість душа, який ми не замовляли, доплачувати за це 140 євро? Чому я 2 місяці випрошувала у менеджера Ганеші інфоліст, ваучери і т.д., і отримавши їх за день до вильоту, вже нічого б навіть в Україні не змогла зробити і поміняти?
А приїхавши до аеропорту Софії на зворотному шляху виявилося, що дитина не зареєстрована на рейс під своїм прізвищем, а під якоюсь зовсім іншою! Влітав з нами в Болгарію Андрій МАКСИМОВ, 1,3 роки від народження а вилітає КАПУСТИН! Добре, що в нас були в'їзні документи! Через сорок хвилин розбирань, доплативши 60 євро за перереєстрацію квитка, ми, нарешті, відлетіли додому.
Після прильоту я зв'язалася з турагентом Романом Рехлицьким, і він мав нахабство заявити, що їх туристи часто купують дешеві номери, а на місці доплачують за найкращі категорії номери, т.к. це дешевше ! І ще, виявляється, що це компанія TUI кидає своїх туристів! Я надала всі чеки з доплат, але віз і нині там! На всі наші запитання, як таке могло статися, він відповідав – я не знаю!
Шановні туристи! Перевіряйте гроші, не відходячи від каси! Не зв'язуйтесь із сумнівними компаніями! А директор ГАНЕШІ ЮНУСОВА Ельвіра Іскандерівна навіть не вийшла зі свого кабінету, коли я приїхала до офісу компанії! Гроші вона вже свої отримала, навіщо морочитися з незадоволеними туристами?!