Дата придбання послуги: 17 червня 2014 Написано: 27 червня 2014 |
Турфірма: Горизонт-Групп (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Була видана неправдива інформація про готель, про можливі ризики під час поїздки, красиво все розказано у Києві, а у Шармі все виявилося просто жахом. Жодної відповідальності за туристів фірма не несе, тільки гарні слова. Тепер виявляється винна не фірма, а туроператор Join UP, кіт. мене відправив у покинутий готель. Те, що була реальна загроза життю людини, це нікого не хвилює, аби заплатили гроші. Навіщо так дурити людей? Адже могло й серце стати від того, що відбувається. Чи є совість у турбізнесу?
Компанія Горизонт Груп ще раз вибачається за заподіяні незручності. Компанією було докладено максимум зусиль, щоб переселити Вас із трійки, у четвірку і зробили це за пару годин. Ми ЩЕ РАЗ ПРИ НОСИМ СВОЇ ВИБАЧЕННЯ І ЗАВЖДИ ПОПЕРЕДЖУЄМО ТУРИСТІВ, ЩО НЕ МОЖЕМО ГАРАНТУВАТИ НАВІТЬ НОРМАЛЬНІ УМОВИ В ТРІЙЦІ В ЄГИПТІ, ЦЕ УНІКАЛЬНА КРАСВА, ЦЕ УНІКАЛЬНА КРАСА виправдовує. Ми ніколи не кидаємо своїх туристів, ми виходимо на зв'язок і вдень і вночі і робимо максимум, що можна зробити в кожній конкретній ситуації, щоб зробити відпустку комфортною та прекрасною незалежно від бюджету. Просимо вибачення за Ваші переживання.
Компания Горизонт Групп еще раз при носит свои извинения за причиненные неудобства. Компанией было приложено максимум усилий, чтобы переселить Вас с тройки,в четверку и сделали это за пару часов. Мы ЕЩЕ РАЗ ПРИ НОСИМ СВОИ ИЗВИНЕНИЯ И ВСЕГДА ПРЕДУПРЕЖДАЕМ ТУРИСТОВ, ЧТО НЕ МОЖЕМ ГАРАНТИРОВАТЬ ДАЖЕ НОРМАЛЬНЫЕ УСЛОВИЯ В ТРОЙКЕ В ЕГИПТЕ, ЭТО УНИКАЛЬНАЯ КРАСИВАЯ СТРАНА, НО СО СВОИМИ НЮАНСА, которые турист не всегда хочет услышать в Украине упираясь в бюджет, конечно нас это не оправдывает. Мы никогда не бросаем своих туристов, мы выходим на связь и днем и ночью и делаем максимум, что можна сделать в каждой конкретной ситуации, чтобы сделать отпуск комфортным и прекрасным независимо от бюджета. Приносим свои извинения за Ваши переживания.