Дата придбання послуги: 30 липня 2017 Написано: 07 серпня 2017 |
Турфірма: Горячие путешествия (Миколаїв) Вид послуги: пакетный тур |
Емоції переповнюють, писати можна дуже багато, але знаю, що найголовніше, що нас хвилює, читаючи відгуки, чи варто обирати дане агентство? Однозначно, ТАК!
Ми з друзями дуже любимо подорожувати Україною, і так склалося, що організацію нашого дозвілля вони довіряють мені. Я завжди намагаюся, щоб все було ідеальним, максимально цікавим і недорого. Але плануючи наш сімейний відпочинок за кордоном, я розуміла, що без допомоги турагентства – не обійтися. Для мене дуже важливо було знайти професійного та відповідального менеджера. Звернувшись до кількох турагентств, я зупинила свій вибір на турфірмі "Гарячі подорожі" за адресою: вул. Декабристів 28-А. Менеджер Каріна - УМНИЧКА! Знайшла нам чудовий варіант, щоб ми могли поєднати відпочинок на морі з екскурсіями та самостійним знайомством з країною. Підсумок: ми вилітали з Одеси, як і хотіли (трансфер був з Миколаєва, як кажуть, забрали на вул. Садовій та привезли на вул. Садова), жили в самому центрі міста Будва, за 5 хвилин від моря, з балкона був чудовий вид на гори, як і мріяла і найголовніше за ту суму, що в інших турагентствах навіть слухати не хотіли! Дякуємо вам, дівчата, за вашу роботу та професійний підхід до організації нашого відпочинку! Дуже рада, що зупинила свій вибір на вашому турагентстві. Процвітання вам, нових маршрутів та вдячних клієнтів!