ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ДЕЛЬТА ТРЕВЕЛ
Придбали екскурсійний тур на Сицилію, залучені до насиченої турпрограми. Але всі враження були зіпсовані через вибір турагенством недобросовісного авіаперевізника (авіапереліт був увімкнений, альтернатив нормальними авіакомпаніями не пропонувалося, про ризики з рейсами ніхто не попереджав). →
Тур «Блакитний вояж із відпочинком на Лігурійському узбережжі» зіпсований для всієї групи. Автобус із аеропорту Будапешта довелося чекати 4 години. Екскурсія Будапештом була не виконана. Групу вивели на 15 хвилин сфотографуватися із пам'ятником та загнали в автобус. →
Тільки-но повернувся з туру Лазурним берегом. Почну з того, що чекали в Будапешті 5 годин автобус. Екскурсії не було. Автобус приїхав старий. Водії дороги не знали. Заблудися в Будапешті. До 2 ночі шукали ночівлю. →
Здрастуйте, хочу поділитися досвідом поїздки до сонячної країни святинь - Ізраїль. Придбала путівку на період своєї відпустки до Ізраїлю, оскільки хотіла дуже відвідати святі місця Єрусалиму і т. →
Їхали в автобусі лобовим склом, що тріснуло, місце індивідуального кондиціонера було заткнуто целофановим кульком, в салон затікала вода під час дощу і туристи сиділи ногами в калюжі. У Білорусії для водіїв було зроблено «технічну зупинку» хвилин на 40. →
Дуже шкодую, що всі приємні враження про Грузію були зіпсовані організацією туру від "Дельта тревел" (вірніше його неорганізацією). Насамперед негатив отримано від супроводу гідом (жінка на ім'я Олександра) - повна відсутність як професійних, так і моральних якостей. →
Огидна організація поїздки: керівник групи не працювала, а відпочивала, кидала групу, забираючи одного водія для своїх особистих цілей (переїзд Тбілісі-Батумі). Двічі замість вечірнього виселення з готелів виселяла нас вранці, економлячи на оплаті проживання. →
Купили у співробітника Заріни авіаквиток на прямий рейс Київ-Ашхабад. Приїхавши в аеропорт, виявилося, що рейс скасували (Туркменські авіалінії не захотіли з Україною працювати), А НАС ПРИ ЦЬОМУ НІХТО НЕ ПОПЕРЕДЖИВ! Зателефонували Заріні - вона нас рикала, що це мовляв ви до мене дзвоните, вас повинні були попередити інші туроператори, а зокрема Схід авіа! На що представник Схід авіа, коли ми до них приїхали, зробила круглі очі! Та це і зрозуміло, до чого тут Схід Авіа, квитки то ми купували в Дельта Тревел! На моє запитання Зарина, чия вина в тому, що нас не попередили про скасування рейсу було мовчання. →
Купувала квитки на чартер до Тівату, зателефонувала уточнити норми багажу - мене довго перемикали з одного менеджера на іншого - у результаті виявилося, що цей рейс зняли, але на сайті він "випадково" залишився. →
1.Знайшли цю фірму через не дорогу ціну на автобусний тур Європою через Turne com.u 2. Купили у цих аферистів з Дельта тревел тур неповнолітньої дочки. 9 червня оплатили і подали всі документи-як і сказало дельта тревел . →