Відгук про турфірму Дельта Тревел (Київ)

Жлобська фірма із жлобським ставленням до туриста.

Дата придбання послуги: 28 жовтня 2011
Написано: 05 листопада 2011
2.0
Турфірма: Дельта Тревел (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

Їздили тур "Європейська примха". Враження не дуже. Перше - в автобусі не відсувалися у бік сидіння. Нам сказали, що це французький автобус. Місця для ніг було замало. Друге - гід Марина з грошовими знаками в очах стала збирати гроші на всякі поїздки, не повідомивши, що, наприклад, до Мюнхена -450км в один бік із Праги. Поїздка на кораблику коштує 350 крон, а зібрали по 500. під вибивання грошей. Екскурсоводи чи слабкі чи не мали часу все розповісти. Наприклад, Відень, 10 євро за те, що показали будинок Хундертвассера, а сам Хофбург люди не бачили. Екскурсовод показав зовні Стефансдом і повів усіх терміново їсти в їдальню за 13євро.

Ми пройшли з іншим гуртом, бо хотілося побачити та почути хоч щось.

Будапешт. Смішно.40 хвилин автобусна прогулянка. Ми там раніше за 3 дні були й те, не всі побачили. А тут 10 євро - 40 хвилин.

Наступне-при поселенні в готель про те, як добиратися було сказано 192 автобус (він один в цю дірку ходить), але, найголовніше, що зупинка на вимогу, навіть натяком не було сказано. Ми здогадалися самі і те тому, що вже багато подорожували. Марина сказала, що, мовляв, візьміть візитку готелю і там буде вказана назва зупинки. Але, на жаль, назви зупинки немає у візитівці. І взагалі – готель барахло (START 3*). Номери нормальні. Але розташування ... дуже далеко і не зручно. А харчування ... один вид сиру, один вид часникової ковбаси, перші 10 щасливчиків можуть застати варені яйця, розрізані навпіл.

І останнє – збирання чайових для водіїв на кордоні з Україною. Подумали, що потрапили до Туреччини.

Загалом жлобська фірма з жлобським ставленням до туриста.