Відгук про турфірму Дельта Тревел (Київ)

Жлобська фірма із жлобським ставленням до туриста.

Дата придбання послуги: 28 жовтня 2011
Написано: 05 листопада 2011
2.0
Турфірма: Дельта Тревел (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

Їздили тур "Європейська примха". Враження не дуже. Перше - в автобусі не відсувалися у бік сидіння. Нам сказали, що це французький автобус. Місця для ніг було замало. Друге - гід Марина з грошовими знаками в очах стала збирати гроші на всякі поїздки, не повідомивши, що, наприклад, до Мюнхена -450км в один бік із Праги. Поїздка на кораблику коштує 350 крон, а зібрали по 500. під вибивання грошей. Екскурсоводи чи слабкі чи не мали часу все розповісти. Наприклад, Відень, 10 євро за те, що показали будинок Хундертвассера, а сам Хофбург люди не бачили. Екскурсовод показав зовні Стефансдом і повів усіх терміново їсти в їдальню за 13євро.

Ми пройшли з іншим гуртом, бо хотілося побачити та почути хоч щось.

Будапешт. Смішно.40 хвилин автобусна прогулянка. Ми там раніше за 3 дні були й те, не всі побачили. А тут 10 євро - 40 хвилин.

Наступне-при поселенні в готель про те, як добиратися було сказано 192 автобус (він один в цю дірку ходить), але, найголовніше, що зупинка на вимогу, навіть натяком не було сказано. Ми здогадалися самі і те тому, що вже багато подорожували. Марина сказала, що, мовляв, візьміть візитку готелю і там буде вказана назва зупинки. Але, на жаль, назви зупинки немає у візитівці. І взагалі – готель барахло (START 3*). Номери нормальні. Але розташування ... дуже далеко і не зручно. А харчування ... один вид сиру, один вид часникової ковбаси, перші 10 щасливчиків можуть застати варені яйця, розрізані навпіл.

І останнє – збирання чайових для водіїв на кордоні з Україною. Подумали, що потрапили до Туреччини.

Загалом жлобська фірма з жлобським ставленням до туриста.

Коментарі (5) залишити коментар
аватар maria1068
maria1068

Таким "розумникам" які пишуть, що Дельта це жлобська фірма, хочу написати, що це ви жлоби, що для вас відвідування Відня 10 євро це дорого, то якого... ви їхали, відвідування Відня було за бажанням, знаю бо сама тільки сьогодні повернулася з такої ж подорожі, і все було супер! А якщо вам шкода грошей, тоді сиди вдома!

сб, 26 лис 2011, 16:04
аватар zak2123
zak2123

З відгуку видно, що у цей тур не їздили, т.к. відвідування Відня у вартості туру, а 10 євро варто подивитися на будинок Хундертвассера.

сб, 26 лис 2011, 18:27
аватар Loshadka
Loshadka

Схоже, що рік у рік нічого у фірмі не змінюється... Дуже шкода.

чт, 01 гру 2011, 13:18
аватар Tutsi12
Tutsi12

Уважаемый zak2123.. Якщо ВИ такий бувалий турист і часто подорожуєте, то повинні були перед поїздкою подивитися на карту і кілометраж. Прага-Мюнхен 388 км... І не Марина придумала цю поїздку, а поїздки складаються від потреб туристів). туристи хочуть за 1 тур побачити 10 міст, а потім виють, що "ой як далеко було, гід козел, не сказав, що такий кілометраж".. І якщо екскурсія так далеко, тоді не беріть її. Або Ви вважаєте, що ваша подорож це ЄВРОПА в МІНІАТЮРІ??

чт, 05 січ 2012, 12:52
аватар mikolazaharcuk
mikolazaharcuk

Враження суперечливі, адже тур цікавий, але це знущання - відправляти туристів літом автобусним туром без кондиціонера. Усіх так зварили, що всім Відень уже був до лампочки. Готель справді жлобський і не відповідає євпропейським стандартам 3 зірок.

чт, 21 чер 2012, 18:56