Відгук про турфірму Дельта Тревел (Київ)

Фірма з безвідповідальним ставленням до клієнтів

Дата придбання послуги: 29 жовтня 2017
Написано: 06 грудня 2017
1.0
Турфірма: Дельта Тревел (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

Здрастуйте, хочу поділитися досвідом поїздки до сонячної країни святинь - Ізраїль. Придбала путівку на період своєї відпустки до Ізраїлю, оскільки хотіла дуже відвідати святі місця Єрусалиму і т. д. Вибрала Ізраїль тому що в таку пору року (листопад) мене сонце не цікавило, а хотілося просто насититися враженнями (та й наситилася на свою голову) . Відразу скажу що, прочитавши відгуки про Ізраїль, точніше їхню прикордонну службу, уточнила інформацію у Туроператора, але вони мене заспокоїли сказавши що все завжди проходить успішно і так як у мене є робота в Україні та сім'я то проблем не буде тільки треба добре вивчити програму туру . Я так і зробила, а виявилося все навпаки. Мене депортували, провела ніч у жахливих умовах і замість приємних отримала купу негативних емоцій і зникли майже 600 доларів США. Після письмового звернення отримала відповідь у стилі "ми тут ні до чого". Так не відносяться порядні та поважають себе агенції. Коротше, я так цього не залишу і постараюся зробити так, щоб ваша турфірама зазнала збитків у розмірі не менше, ніж зазнала я. Або у вас все-таки прокинеться совість і ви намагатиметеся знайти альтернативне рішення, яке влаштує всіх.