Дата придбання послуги: 03 липня 2013 Написано: 01 вересня 2013 |
Турфірма: Дельта Тревел (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур, оформление визы |
Нещодавно повернулася із туру "Європейська фантазія". Чудова, насичена програма. Тур спланований так, що кожен день були нові міста, а то й два на один день. Наш керівник групи, Валентина, організована, приємна та терпляча дівчина. Відповідала на всі питання та прохання туристів (хоча група була чималенька та різновікова). розповідала дуже багато цікавої інформації, як про історичні факти, легенди тощо. так і практичні поради (де поїсти, як орієнтуватися у місті та що привезти з тієї чи іншої країни). Перед поїздкою прочитала на цьому сайті кілька негативних відгуків, що мене насторожило, і я вже не знала чого очікувати від подорожі. Але повернувшись з туру, я думаю, ці люди були просто не готові до поїздки. За таку вартість (99 євро) туристам надається можливість побувати в 5 країнах (Угорщина, Австрія, Словаччина та Чехія), тому очікувати проживання у фешенебельних номерах було б нерозумно, але гостинці за рівнем комфорту було достатньо, щоб відпочити після насиченого дня та ситно поснідати.. Поїздка була добре організована, ми знали заздалегідь місце та час зустрічі, а вранці нас будили :) Всі деталі поїздки розписані в програмі, без особливих сюрпризів. Якщо ви шукайте яскраві враження, насичену програму та приємний персонал за адекватну вартість – вам з Дельтою тревел – по дорозі, але якщо ви їдете до Європи за тим, щоб поніжитися у джакузі готелю та снідати лобстерами – можливо вам і потрібен інший оператор. Особисто я планую свою наступну подорож провести з цією турфірмою. Спасибі за добрий відпочинок, шкода, що мало! :)