Дата придбання послуги: 24 квітня 2017 Написано: 13 серпня 2017 |
Турфірма: Дельта Тревел (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
Їхали в автобусі лобовим склом, що тріснуло, місце індивідуального кондиціонера було заткнуто целофановим кульком, в салон затікала вода під час дощу і туристи сиділи ногами в калюжі. У Білорусії для водіїв було зроблено «технічну зупинку» хвилин на 40. Туристам було заборонено виходити з автобуса, а водії в цей час… затарювалися за низькими цінами в магазині. Водій Андрій (заступник директора транспортної фірми «дельта тревел»), будучи за кермом, фотографував пейзажі, надсилав СМС, під'їдав бутерброди, насіння (див. фото). Його не бентежило, що в його автобусі знаходилися ще 49 людей.
Ні разу нас не підвезли для вивантаження до готелю: спочатку паркувався автобус, потім ми тягнулися з валізами. Пояснювали тим, що або під'їзду немає, або далеко. Навіть під зливою нам довелося брести зі стоянки. При цьому туристів з інших автобусів висаджували на вході без проблем.
По маршруту відбувалися нескінченні розбирання, що супроводжувала з водіями. Мабуть, не могли з'ясувати, хто з них головніший.