Відгук про турфірму Десадми (Чернівці)

Будьте обережні!!!

Дата придбання послуги: 20 травня 2014
Написано: 03 липня 2014
3.0
Турфірма: Десадми (Чернівці)
Вид послуги: оформление визы, другие услуги

Доброго дня! Хочу поділитися поїздкою до Болгарії. Нещодавно повернулися. Коли бронювали проїзд, то чомусь не кажуть місця, якщо питаю, які будуть місця, то кажуть хороші. Я просив у першій половині автобуса, але виявилося все навпаки і це вже не маловажний фактор непорядності фірми. Але бог із ним поїхали у другій половині автобуса. Приїхали на українсько-румунський кордон і там все почалося, виявляється чи фірма, чи водії від фірми возять контрабанду сигарети і ми стояли близько 5 годин на кордоні, поки нас шмонали. І як після приїзду вже з відпустки дізнався. то це не одноразовий випадок. Так що якщо хочете проблеми на кордоні їдьте тільки з цією фірмою, а я наступного разу поїду з іншою. Всім удачі!

Коментарі (6) залишити коментар
аватар scorpion9
scorpion9

Останні чотири роки подорожую з Stylish Tour. Проблем жодних немає. Прийшов, поставив за мету своєї подорожі, отримав кілька найкращих пропозицій для розгляду. Зважив, порадився та проконсультувався з менеджером, сплатив і на відпочинок. Всі підібрані готелі підходили за моєю ціновою можливістю та моїми побажаннями. Велике дякую Володимиру за творчий підхід до клієнта.

пн, 27 сер 2012, 15:57