Дата придбання послуги: 20 травня 2014 Написано: 03 липня 2014 |
Турфірма: Десадми (Чернівці) Вид послуги: оформление визы, другие услуги |
Доброго дня! Хочу поділитися поїздкою до Болгарії. Нещодавно повернулися. Коли бронювали проїзд, то чомусь не кажуть місця, якщо питаю, які будуть місця, то кажуть хороші. Я просив у першій половині автобуса, але виявилося все навпаки і це вже не маловажний фактор непорядності фірми. Але бог із ним поїхали у другій половині автобуса. Приїхали на українсько-румунський кордон і там все почалося, виявляється чи фірма, чи водії від фірми возять контрабанду сигарети і ми стояли близько 5 годин на кордоні, поки нас шмонали. І як після приїзду вже з відпустки дізнався. то це не одноразовий випадок. Так що якщо хочете проблеми на кордоні їдьте тільки з цією фірмою, а я наступного разу поїду з іншою. Всім удачі!
А що я повинна була зв'язатися з вами, щоб дізнатися в який тур їде дитина, то виникає закономірне питання - навіщо тоді потрібні ваші менеджери напрямків, якщо ми самі всі повинні з'ясовувати?
А по поводу что я должна была связаться с вами, чтобы узнать в какой тур едет ребенок, то возникает закономерные вопрос - зачем тогда нужны ваши менеджеры направлений, если мы сами все должны выяснять?
А ні касового чека, ні касової книги ми в очі не бачили, так само як і залізничних квитків (хоча просили надати ці документи), а договір із фірмою ваші менеджери надали без печатки.
А ни кассового чека, ни кассовой книги мы в глаза не видели, точно также как и железнодорожных билетов ( хотя просили предоставить эти документы), а договор с фирмой ваши менеджеры предоставили без печати.
А якщо супроводжуюча Дарина з 5-ти річним досвідом роботи, то вона мала попередити батьків або викладачів про особливості екскурсії в замок. А поселення в готель ніяк не було пов'язане з насиченістю поїздки, тому що люди чекали 3 години, поки знайдуть проплату на сайті, діти засипали на ходу. Особисто моя дитина відправила повідомлення про поселення 1 годину 51 хвилину ночі. І це якщо врахувати, що діти приїхали до Ужгорода 6.52 ранку, об 11 годині дня вони вже були на території Словаччини та їхали вже давно( за словами керівника). І пояснення ваших співробітників на вокзалі перед від'їздом ставилися до категорії - коли ви кажете, враження таке, що ви марите. І визначтеся, будь ласка, коли ваша фірма змінила тур, а особливо коли у вас не набралася група, тому що за словами всім, хто з їздив у змінений тур їх просто поставили перед фактом про заміну туру і ваші співробітники трохи плутаються з датами. Відповідь ваша навіть не хочу отримувати, неприємно.
А если сопровождающая Дарья с 5-ти летним опытом работы, то она должна была предупредить родителей или преподавателей о особенностях экскурсии в замок. А поселение в гостиницу никак не было связано с насыщенностью поездки, так как люди ждали 3 часа пока найдут проплату на сайте, дети засыпали на ходу. Лично мой ребенок отправил сообщение о поселении 1 час 51 минуту ночи. И это если учесть, что дети приехали в Ужгород 6.52 утра, в 11 часов дня они уже были на территории Словакии и ехали уже давно( по словам руководителя). И объяснения ваших сотрудников на вокзале перед отъездом относились к категории - когда вы говорите, впечатление такое, что вы бредите. И определитесь, пожалуйста, когда ваша фирма поменяла тур, а особенно когда у вас не набралась группа, потому что по словам всем, кто с ездил в измененный тур их просто поставили перед фактом о замене тура и сотрудники ваши несколько путаются с датами. Ответ ваш даже не хочу получать, неприятно.
Доброго дня, Ув. Тетяна.
Читаючи всі Ваші коментарі, виникає лише одне питання:
Чому у Вас, освіченої та вихованої жінки, яка має велику радість у житті – дочку; яка має можливість показати для дитини світ, стільки агресії та агресії?!
Це було риторичне питання!
З повагою директор Притолюк Ж.Ф.
Добрый день, Ув. Татьяна.
Читая все Ваши комментарии, возникает только один вопрос:
Почему у Вас, образованной и воспитанной женщины, которая имеет большую радость в жизни - дочь; которая имеет возможность показать для ребенка мир, столько агрессии и злости?!
Это был риторический вопрос!
С уважением, директор Притолюк Ж.Ф.
Але навіть і на риторичне запитання я Вам, директору особисто дам відповідь: агресія та агресія викликані послугами Вашої фірми.
Но даже и на риторический вопрос я Вам, директору лично дам ответ : агрессия и злость вызваны услугами Вашей фирмы.