Турфирма Диліжанс-тревел

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ДИЛІЖАНС-ТРЕВЕЛ

Гарна турфірма. Рекомендую!

їздив(а)  4 роки тому
10.0

З 18 по 24 липня 2021 р. я з дітьми відвідала Стамбул у складі туру "Серце двох світів... Стамбул", який організовував туроператор "Діліжанс Тревел". На цю поїздку використали кошти, заморожені туроператором ще з березня 2020р.

Жах!

їздив(а)  4 роки тому
1.0

Не повертають заморожені кошти і не беруть в інший тур навіть з доплатою. Всі місця у них зайняті, як вони говорять, а реклама туру і вільних місць йде. їх у всіх соц.мережах.Хай люди обходять їх стороною.

якщо хочете зіпсувати совю відпустку так, щоб вона запам'яталася на всю життя - тоді бро

їздив(а)  5 років тому
2.0

Найгірше , що було в цьому турі (тур до Стамбула), це наш гід Христина Хомик - як можна бути такою непрофесійною у виконанні своєї роботи??? Ніякої інформації щодо національної кухні, сувенір, особливостей і цікавих фактів про країни не було розказано, хоча ми проїжджали і Румунію, і Болгарію, і Турцію! Та хоч би про Турцію розповіла, це ж була наша основна країна! Але ж ні, склалося враження, що вона вперше їде в Турцію і ніц не знає.

Тур Ті Амо Тоскана - майже ідеальний тур

7.0

Напишу детальний відгук про тур «Ті Амо Тоскана». Можливо, він стане комусь корисним. Перший день туру пройшов біля дороги, оскільки для поїздки до Єгеру не назбиралося достатньо людей. Це було і до кращого.

Аморе... Рома. хотілося б кращого

5.0

Аморе… Рома 08.06.2019 1 день. Екскурсія до Токаю (12€ дигустація+гуляш) не відбулася, оскільки простояли на кордоні 6.5 годин. Приїхали в готель о 1-й ночі. Готель в Угорщині R?v Sz?ll? Balaton жахливий, все старе і затхле, скупий завтрак у "ресторані" типу палаток.

Тур по Німечинні від Діліжанс-Тревел

10.0

Тур по Німечинні від Діліжанс-Тревел Мені дуже сподобався тур "Побачити, щоб полюбити" від Діліжанс-Тревел. Я багато подорожую і мені є з чим порівнювати. Ставлю оцінку 5 гіду, Хіхлов Єгор, який поділився знаннями з філософії, створивши класну атмосферу в автобусі, він справжній психолог (без останніх чотирьох букв =).

Дуже хороший Тур від Діліжанс Тревел

9.0

Дуже хороший тур Шалена Трійка від Діліжанс Тревел По перше. Велике спасибі Горкун Анне турагенту Діліжанс тревел у Києві (ТУІ), що ми все-таки поїхали 01.05.19 у ТУР Шалена Трійка, як за договором, а не 08.

Змінили дату туру з 1.05.2019 на 8.05.2019 не поінформувавши

1.0

Придбала 22.02.2019р. ТУР Діліжанс-тревел ШАЛЕНА ТРІЙКА на двох у його агента ТУІ київ Ахматова, 46 на дату 01 травня 2019р. З менеджером Милою уточнили дату та місця в автобусі оформили договір, сплатила 100%.

'А я на морі' 2014

їздив(а)  11 років тому
9.0

Цього року вирішила поїхати в цей тур. Насправді, дуже понравилось, адже 2в1 вийшло справді цікаво і вигідно. Адріатичне побережжя вразило своєю чистотою. проте, це все дрібниці, адже в такому відпочинку головною є ціль, з якою ви приїхали: відпочити на МОРІ.

Банско,Болгарія,Новий рік від Диліжансу

їздив(а)  11 років тому
10.0

Вибрали тур з хлопцем на Новий Рік "Болгари чекають на ліжі" від Діліжанс-Тревел, оскільки були здивовані, що в Болгарії є не тільки море, а ще й гірськолижні курорти.Їздили на курорт Банско. Переїзд нам вдався тяжко, їхали довго, але автобус був комфортабельним, нам пощастило, що група у нас була невелика і місця було вдосталь.

1 2

Рейтинг турфірм Украины