Відгук про турфірму Диліжанс-тревел (Львів)

Тур Ті Амо Тоскана - майже ідеальний тур

Дата придбання послуги: 17 вересня 2019
Написано: 24 вересня 2019
7.0
Турфірма: Диліжанс-тревел (Львів)
Вид послуги: пакетный тур

Напишу детальний відгук про тур «Ті Амо Тоскана». Можливо, він стане комусь корисним.

Перший день туру пройшов біля дороги, оскільки для поїздки до Єгеру не назбиралося достатньо людей. Це було і до кращого.

День другий – прибуття у Баден (невелике курортне містечко поряд з Віднем, в якому можна провести день, оскільки є невеликий історичний центр, дуже гарний парк та термальний комплекс). Проте організатори туру явно переборщили, обіцяючи в один день у програмі і Баден, і Відень, намагаючись привабити більше людей (ті що не були у Бадені, клюнути на Баден, ті що не були у Відні, повестися на Відень). У нас у групі назбиралося таких 15 людей, яких після 2 годин у Бадені треба було везти у Відень. Крім того, перед нічним переїздом мав бути обов'язковий 9-річний відстій автобуса. У зв'язку з цим ми з Бадена вирушили біля півночі, що зіпсувало нам весь наступний графік.

День третій – прибуття у Пізу та потім Флоренцію із значним запізненням, яке було пов'язане із пізнім вибуттям з Бадена.

День четвертий – організатори тури пропонують вільний день у Флоренції. Але провести вільний день у Флоренції вдасться далеко не кожному, але лише тим, хто добре знає транспортну систему Італії, вміє прочитати розклад італійською або англійською мовою, знає, як придбати квитки в спеціальних терміналах та їх закомпостувати в інших. Це пов'язано з тим, що ночівля була у готелі в місті Incisa, що за 60 км від самої Флоренції, до якої треба добиратися електричкою. З групи у 36 людей тільки 2 наважилися відбути до Флоренції.

Інші вибрали факультатив «Сієна і Сан-Джемільяно», і не помилилися. Міста, які перебувають під охороною ЮНЕСКО. Враження, що ти на машині часу попадаєш у справжнє середньовіччя – настільки збережена історична частина у 2 містах. Правда добиралися ми до Сієни із значними труднощами. Відстань біля 75 км була подолана за 3 години. До передмістя Сієни ми доїхали швидко, а до історичної частини не могли потрапити довго. Намотували безліч кіл на підступі до Сієни. З початку вийшов з ладу GPS навігатор (на мою думку упущення туроператора), потім наш керівник групи згадавши, що автобус не купив ваучера для заїзду в центр міста. Але за всі косяки фірм, водіїв, керівників груп як відомо відповідають туристи, тому у нас просто після оглядових екскурсій не було вільної години. Якби не цей інцидент, міста Сієна і Сан Джамільяно – найкраще, що було у турі.

П'ятий день – Трієст, місто, яке нічим надзвичайним на мою думку не відрізняється. Єдине, що майже в центрі міста є море, і є ще дуже гарний замок на окраїні міста. Оскільки була спека, всі пішли на море. Людей на оглядову екскурсію та замок не назбиралося.

Шостий день пройшов у автобусі.

Усі тури «Діліжанс Тревел» називаються Low Cost. Не знаю, що це означає для автобусного туру. Можливо це передбачає маршрут автобусом з лисими протекторами, який не назвеш зручним та комфортабельним. На початку подорожі здавалося, що він на трасі Київ-Чоп розвалиться. Протягом нашої шестиденної подорожі по Італії ми подивилися лише 2 французькі комедії, одна з яких була про сексуально стурбованих чоловіків. Ні музики, ні фільмів, ні передачі Орел і решка було. На такі дрібниці я ніколи не звертаю уваги, але 6 днів подорожувати у гробовій тиші досить неприємно.

І нарешті. Водії, на жаль не знаю їх імен, заслуговують найвищої оцінки та благодарності від усіх туристів, справжні професіонали свого справи, до того дуже ввічливі та приємні в спілкуванні. Завжди допомагали з багажем. Керівник групи – Діма Кузенко, явний початківець у своїй справі. Але зі своїми обов'язками справлявся справно, в окремих випадках його рятувало почуття гумору, правда іноді не завжди доречне. Готелі за маршрутом туру цілком пристойні. Місцеві гіди- фахівці своєї справи, від їх екскурсій всі були в захопленні.