Дата придбання послуги: 23 Січня 2017 Написано: 15 лютого 2017 |
Турфірма: Дольче Вита (Київ) Вид послуги: оформление визы |
Звернулась до фірми за порадою подруги, вони допомогли їй відкрити візу до Португалії. АЛЕ, при оформленні моєї візи до Англії на мене чекав сюрприз! Я питала 100 разів – чи вистачає моїх коштів на карті для відкриття візи, чи вистачає наданих мною документів. . . У результаті – відмовили у візі, причина – не хватка документів та коштів на рахунку. Дівчина, Вероніка, з агенції не прокоментувала цю ситуацію. І не запропонувала щось виправити і як бути надалі з візою вона теж не знає! це що агенство таке, яке не знає, які документи потрібні для відкриття візи? і що робити після відмови (при чому з їхньої вини)? Гроші за свої послуги вони також не повертають (1500 грн). І найцікавіше, через тиждень, як я принесла їм документи, вони сказали, що консульський збір подорожчав і говорили доплатити 30 євро. . за фактом з інтернету, збір залишився незмінним, платили на пряму онлайн, 30 євро залишилися з нами. Але чому вони вирішили взяти на 30 євро більше? Таке відчуття склалося, що вони беруть гроші, 100 євро збір + 30 євро (незрозуміло куди) + 1500 послуги + перекази. І НЕКОМПЕТЕНТНІ взагалі у цьому питанні! Головне швидше несіть гроші, віза Вам буде, а як потім з'ясувалося для візи до Великобританії є багато нюансів, які агенція ігнорує! Чи не зв'язуйтесь з ними! Втратите і гроші за їхні слуги та консульський збір ніхто не повертає!