Дата придбання послуги: 29 листопада 2017 Написано: 17 Січня 2018 |
Турфірма: Дом Туров (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Єдине - дівчата продають тури як картоплю, а могли б і детальніше працювати з клієнтами і давати інфу по максимуму, так як турпродукти недешеві.
А ми вперше літали цього року в Єгипет, то нам все детально розповіли ще й картки допомогли заповнити відразу щоб в аеропорту не загубитися коли прилетимо. І готель нам сподобався, який порадили. Звернуся ще раз влітку
А мы первый раз вобще летали в этом году в Египет, то нам все детально рассказали еще и карточки помогли заполнить сразу чтобы в аэропорту не потеряться когда прилетим. И отель нам понравился, который посоветовали. Обращусь еще раз летом
А ми вперше загалом літали цього року до Єгипту, то нам все детально розповіли ще й картки допомогли заповнити одразу щоб в аеропорту не загубитися коли прилетимо. І готель нам сподобався, який порадили. Звернуся ще раз влітку