Дата придбання послуги: 14 березня 2014 Написано: 05 квітня 2014 |
Турфірма: Европа-тур (Трускавець) Вид послуги: пакетный тур |
Вперше звернулися до цієї турфірми кілька років тому і з того часу стали їх постійними клієнтами. Дуже здивував сервіс, причому у хорошому розумінні цього слова. Ми з дружиною живемо у Києві, тому звикли відпочивати без пересадок та додаткових незручностей. Про це я повідомив менеджеру, тому що ми купували автобусний тур із Трускавця. Було дуже приємно, коли через день після спілкування з менеджером Європа-тур мені передзвонили і дуже докладно повідомили про всі можливі варіанти маршруту, час, ціни та повідомили, що якщо погоджуємося, то вони можуть змінити зворотний маршрут, так, щоб ми встигли на найзручніший поїзд. Мене це дуже розташувало, і ми погодилися. Після першої поїздки з Європа-тур ми стали їх постійними клієнтами. Що особливо можу відзначити, то це точність виконання всіх обіцянок. Якщо можуть піти на поступки, то зроблять це з максимальною майстерністю, якщо є якісь ризики, дод. можливості, то про них також повідомлять. Я відношу себе до балованих клієнтів, але ця турфірма навіть мене не залишила байдужим. Якщо хочете протягом усього подорожі отримувати тільки позитивні емоції, то вам точно сюди. Я більше не стикався з такими турфірмами, де звичайний водій знає про країну, якою їде з точністю енциклопедії, завжди чемний і ввічливий, будь-які прохання виконує швидко і з максимальною ввічливістю. (У нас у групі один раз була сім'я з двома дітьми до 10 років. Туалети, зупинки, перекушування були побудовані таким чином, що ніхто навіть не помічав, щоб діти вередували. Готелі, екскурсії всередині країн, відвідування торгових центрів, купалень і таке інше , побудовані так, щоб усі в групі отримали максимум за короткий час ДЯКИХ ВЕЛИКИЙ ВАМ ЄВРОПА-ТУР Довгих років процвітання і якомога більше туристів.А як зробити їх задоволеними і подарувати від подорожей масу позитиву ви і самі знаєте!!! ТАК ТРИМАТИ!!!