Відгук про турфірму Европа-тур (Трускавець)

кидали, хами та грубіяни

Дата придбання послуги: 05 березня 2014
Написано: 09 березня 2014
1.0
Турфірма: Европа-тур (Трускавець)
Вид послуги: экскурсионный тур

Треба було з братом до Європи поїхати, вирішили оформити тур путівки та на час путівки вирішити свої справи. Поки сиділи там, в офісі, всі нам усміхалися в 32 зуби, розповідали який чудовий тур буде. Пообіцяли комфортабельний автобус.

День виїзду: за нами приїхала машина сітроен Берлінго (машина, яка взагалі не призначена для тур поїздок). Крім нас ще було двоє людей. Їхати було жахливо не комфортно (3 людини на задньому двомісному сидінні та один спереду). Крім цього, тут повинен ще був десь гід поміститися - взагалі без поняття чим думали в тур фірмі. Ну та гаразд,, подумали ми.

Коротко про водила: дід 62 роки, хамовитий. 2 рази мало не спровокував у Будапешті ДТП, дороги не знає, навігатором користуватися не вміє, англійською не розмовляє, ледве спільними зусиллями, ми допомогли водилі знайти дорогу до готелю і показали, як користуватися навігатором.

Приїзд до готелю: виявляється хитропая директор цієї "шарашкиної" контори замовила всього два номери - 3-місний і 2-місний. Нас з братом передбачалося поселити в 3-х місний номер разом з водилой-хамом (загалом не мислимо !!!!!!). Слава богу, що ми, як володіють англомовною мовою, відразу зорієнтувалися і взяли ключ від 2-х місцевого номера. Друга пара, що їхала з нами, почала обурюватися і, зрештою, водила пішов спати в свою машину.

Наступний день: нічого не віщувало лиха, ми з братом погуляли Будапештом, відмовившись від запланованих турів, які включала в себе путівка.

Підсумок (день виїзду): не попередивши нас, водій виїхав. Спробували з ним зв'язатися телефоном - нахамив, нагрубіянив, зажадав з нас гроші за проїзд назад. Дзвінок директору турфірми результату не приніс - нас почали звинувачувати нібито в тому, що ми не попередили водія про те, що ми робитимемо в день виїзду (!!!!!).

Вислухавши всі закиди у свій бік, вирішили їхати назад своїм ходом, т.к. Невідомо, що там цьому горе водило або горе директору цієї фірми стукне в голову, і чи повезуть нас назад взагалі.

P.S. з нас ще здерли по 100 євро за те, щоб продовжити візу з 3-х до 8-ми днів, під прикриттям того, що треба забронювати номери в готелі на довгий термін; хоча, як з'ясувалося, решті також відкрили візи на 8м днів, а готельний номер був заброньований всього на два дні.