ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ИГЛ-ТРЕВЕЛ
Ніколи не писала відгуки, але вперше не втримаюся. . напишу коротко історію, щоб люди не потрапляли в таку ж ситуацію як і ми. Враження про фірму це просто ппц. . . вибачте за мою французьку. . . реально фірма - Кідалове! Раніше почитавши негативні відгуки про компанію і про господиню я вирішила не вірити інету і як ми всі методом "биття об двері" набити шишки сама. →
Купував у них тур, одразу скажу, що тур був непоганий, але процес покупки... Є у них там такий менеджер Наталія, жінка істерична, можливо, психічно нездорова. Почалося з того, що вона нарахувала мені на 1000 грн. →
Голок тревел-витрачені нерви та зіпсований відпочинок! Не раджу НІКОМУ звертатися до цієї турфірми. Вважаючи собі гіда ми у нашому новорічному турі(30-5.01.14) вони показали собі: 1. До Вас відносяться як до нижчої касти 2, жодних правил зупинки в туалет не передбачено за ніч 2 рази через 6(!!!) годин. →
Шоковий стан після покупки туру у Ігл тревел. Звичайна конторка, яка повинна в попу цілувати кожного туриста, хто випадково попався на рекламу в купонах. що б не пропустили, просто стає страшно що такі турфірми ще існують. →
Хотів уточнити у менеджера компанії Ігл Тревел точний розмір знижки на тур до Туреччини - по акції написано, що можлива знижка до 30%. На питання про знижку на конкретний тур - відповіла невиразно, і порадила терміново до них їхати за ним, після чого я перепитав, чи може знижка скласти 50$ при ціні туру 1100 - що становить близько 7% - на що менеджер порадила заробити мені ці 50 доларів , і тоді звертаються до їх агенції). →
Я також знайшла на сайті http://v7kupon.com акцію на купівлю купона, який надає право на знижку 30% на відпочинок у Туреччині від туристичної компанії "Ігл-Тревел", готелі рівня 4* та 5*. Зателефонувала до цієї контори, щоб дізнатися, які саме готелі беруть участь в акції. →
Знайшла на сайті http://v7kupon.com, акцію від цієї компанії, а саме тур до Єгипту за 3800 на особу, готелі 4-5 зірок. Перед тим як прийняти рішення купувати купон чи ні, вирішила зателефонувати до цієї компанії, щоб з'ясувати, які готелі можна купити за цю ціну. →