Дата придбання послуги: 15 листопада 2012 Написано: 15 листопада 2012 |
Турфірма: Игл-Тревел (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Знайшла на сайті http://v7kupon.com, акцію від цієї компанії, а саме тур до Єгипту за 3800 на особу, готелі 4-5 зірок. Перед тим як прийняти рішення купувати купон чи ні, вирішила зателефонувати до цієї компанії, щоб з'ясувати, які готелі можна купити за цю ціну. Але у відповідь я почула хамську відповідь менеджера із серії: "Ось приїжджайте в офіс, везіть гроші і тоді я розповім які готелі." Опешивши від такої відповіді я все-таки спробувала ще раз поставити кілька запитань. Менеджер ще з більш хамським ставленням, різко сказала: "Приїжджайте, везіть гроші, підпишемо договір і тоді я все розповім". Що за постановка питання? Після спілкування з " менеджером " я зрозуміла, що це компанія намагається заманити себе клієнтів шляхом знижок, т.к. спілкуватися із клієнтом не вміють, але після такого хамства має ще компанія приплачувати клієнтам, щоб ті до них приїжджали. Категорично не рекомендую звертатися до "Ігл - Тревел". А працівникам компанії раджу навчитися коректно та доброзичливо спілкуватися з людьми. На жаль, не знаю як звуть менеджера, вона навіть не представилася.
дякую вам голок тревел за відпочинок у залізному порту в пансіонаті альбатрос 2013 липня ми там були. жахливо! я нікому не раджу. в номері не прибирають .... що б прибрали потрібно ходити просити та й ще сидіти в номері поки вони прибирають! А ще душова брудна і грибок
їжа столівська через раз їсти можна ... вермішель зварена як картопля пюре це ж вміти треба! просто "ШЕФ КУХАР". зате картопля пюре зварити не вміють... ви запитаєте як можна не вміти зіпсувати картоплю пюре? в "альбатросі все реально" далі ще гірше .... мало того що воно не дуже смачно так подається ця "принадність" в жирних тарілках ... чашки вічно брудні в розлученнях від чаю навіть коли в них компот .... а жир плаваючий у чаї це що то!!!! на столах ніколи немає серветок зрідка їсти цукор, а так треба ходити просити постійно.
меню яке можна замовити окремо це 20 столових страв, але офіціанти поняття не мають, що входить у страву, в меню цього теж не вказано. і коли питаєш у них що туди входить вони відповідають що не знають та що це знають кухарі. добре чи не так? коли я запитала у офіціанта що входить у салат кальмари на пляжі мені відповіли кальмари! круто так? але і то це було після того як вона спочатку сказала що не знає, і я запитала, а хто повинен знати. коктейлі там ні хто не робить і не вміє робити.
балконів немає! у старому корпусі номери жахливі. у новому є балкони лише у люксах. Ще старий корпус альбатроса відвідує басейн платно 20 гр день, але якщо новий корпус переповнений то вас ніхто не пустить у басейн.
директор бази дуже нахабна і охренела баба .... яка відноситься до вас нібито ви їй ще щось повинні, якщо після моїх слів ви ще захочете туди поїхати то самі все побачите!
але я нікому реально не раджу.
до моря від альбатроса йти насправді мін 10 - 15.ох та й номер покинути ви повинні вже о 10 ранку і гасити на вулиці до вечора ... РОЗВІЛИ ПО ПОВНІЙ! САМІ Б ТАМ ВІДПОЧИЛИ!
спасибо вам игл тревел за отдых в железном порту в пансионате альбатрос 2013 июль мы там были. ужасно! я ни кому не советую. в номере не убирают....что бы убрали нужно ходить просить да и еще сидеть в номере пока они убирают!А еще душевая грязная и грибок
еда столовская через раз есть можно...вермишель сварена как картофель пюре это ж уметь надо!!! просто "ШЕФ ПОВАР". зато картофель пюре сварить не умеют... вы спросите как можно не уметь ли испортить картофель пюре? в "альбатросе все реально" дальше еще хуже....мало того что оно не очень вкусно так подается эта "прелесть" в жирных тарелках...чашки вечно грязные в разводах от чая даже когда в них компот....а жир плавающий в чае это что то!!!!на столах никогда нет салфеток изредка есть сахар, а так надо ходить просить постоянно.
меню которое можно заказать отдельно это 20 столовских блюд, но официанты понятия не имеют что входит в блюдо, в меню этого тоже не указано. и когда спрашиваешь у них что туда входит они отвечают что не знают и что это знают повара. отлично не правда ли? когда я спросила у официанта что входит в салат кальмары на пляже мне ответили кальмары! круто да? но и то это было после того как она сначала сказала что не знает, и я спросила, а кто должен знать.коктейли там ни кто не делает и не умеет делать.
балконов нет! в старом корпусе номера ужасные. в новом есть балконы только в люксах. еще старый корпус альбатроса посещает бассейн платно 20 гр день, но если новый корпус переполнен то вас ни кто не пустит в бассейн.
директор базы очень наглая и охреневшая баба....которая относится к вам типо вы ей еще что то должны, если после моих слов вы еще захотите туда поехать то сами все увидите!
но я ни кому реально не советую.
к морю от альбатроса идти на самом деле мин 10 - 15.ох да и номер покинуть вы должны уже в 10 утра и тусить на улице до вечера...РАЗВЕЛИ ПО ПОЛНОЙ! САМИ БЫ ТАМ ОТЫХАЛИ!
молодець наташа!
молодец наташа!
100% згоден! Відверті хами! Купував у них тур, одразу скажу, що тур був непоганий, але процес покупки... Є у них там такий менеджер Наталія, жінка істерична, можливо, психічно нездорова. Почалося з того, що вона нарахувала мені на 1000 грн. більше, ніж було заявлено. Жодні прохання перерахувати, заклики до розуму впливу не робили. Я провів у цьому пані агентсві 3 години!!!!! намагаючись їх переконати, що вони помилилися. Стільки хамства, скільки я почув цей час... тягне на місячну норму. У мене намагалися відібрати телефон, щоб я не пішов, погрожували проблемами з прикордонниками, загрожували що якщо я не заплачу то вона зімітує серцевий напад і скаже, що це я її довів Чесно кажучи, якби не моя подруга, яка дуже хотіла б з'їздити, то я б підвівся і пішов би до суду і послухав би як і за яким курсом 400 євро перетворилося на 8500 грн. і як вони збираються компенсувати мені зіпсовану відпустку. Але вони мене все-таки довели, я вже плюнув на все і збирався йти, коли вони нарешті погодилися перерахувати. Загалом, тільки коли я вже пішов з агенства, їхня директор Валерія набралася мужності, передзвонила мені і вибачилася, мовляв, щось там врахували кілька разів. Це хоч якось згладило загальне враження з погано, дуже погано. Вищезгадана Наталя вибачитися не вважала за потрібне.
Висновок: кількість негативних вражень від спілкування в агентстві більше ніж позитивних від поїздки, звертатися туди не рекомендую!
100% согласен! Откровенные хамы! Покупал у них тур, сразу скажу, что тур был неплохой, но процесс покупки... Есть у них там такой менеджер Наталья, женщина истеричная, возможно психически нездоровая. Началось с того, что она мне насчитала на 1000 грн. больше чем было заявлено. Никакие просьбы пересчитать, призывы к разуму воздействия не производили. Я провел в этом г-о агентсве 3 часа!!!!! пытаясь их убедить что они ошиблись. Столько хамства, сколько я услышал за это время... тянет на месячную норму. У меня пытались отобрать телефон, чтобы я не ушел, угрожали проблемами с пограничниками, грозили что если я не заплачу то она сымитирует сердечный приступ и скажет что это я ее довел Честно говоря, если бы не моя подруга, которая очень хотела бы съездить, то я бы встал и пошел бы в суд и послушал бы как и по какому курсу 400 евро превратилось в 8500 грн. и как они собираются компенсировать мне испорченный отпуск. Но они меня все-таки довели, я уже плюнул на все и собирался уходить, когда они наконец то согласились пересчитать. В общем, только когда я уже ушел из агенства, их директор Валерия набралась мужества, перезвонила мне и извинилась, мол что то там учли несколько раз. Это хоть както сгладило общее впечатление с отвратительно, до очень-очень плохо. Вышеупомянутая Наталья извиниться не посчитала нужным.
Вывод: количество отрицательных впечатлений от общения в агентстве больше чем положительных от поездки, обращаться туда крайне не рекомендую!
Тригодинний скандал стався в оплаті туру. Я, Наталія, на 3грн порахувала туристу Юрію більше, через курсову різницю. Добре описали у відгуку, як турист може оплачувати тур за три 3 дні до виїзду. Дякую, Юрію, за відгук. А за психічно нездорову, Ви, відповісте, але не на форумі. Всього найкращого))))
Трехчасовой скандал произошел в оплате тура. Я, Наталия, на 3грн посчитала туристу Юрию больше, из-за курсовой разницы. Хорошо описали в отзыве, как турист может оплачивать тур за три 3 дня до выезда. Спасибо, Юрий, за отзыв. А за психически нездоровую,Вы, ответите, но не форуме. Всего доброго))))
Їздила в тур Прибалтикою від Ігл Тревел. З оформленням туру не було жодних проблем (оформляла Наталя). Але під час туру були неприємні моменти: 1. Не пропустили через білоруський кордон одного з водіїв (гід сказала, що винні білоруси, причепилися за щось. Одна туристка з туристок чула, що у водія не в порядку документи) простояли в очікуванні заміни водія 6 годин, тим самим втратили вільний час у Ризі. 2. У програмі туру (на сайті фірми) не заявлено, що оглядова екскурсія Вільнюсом вечірня. Про це ми дізналися лише коли отримали інформаційний лист (за день до від'їзду). Фактично у Вільнюсі ми були о 20.00 – що можна побачити у такий час, та й водії не знали як проїхати Вільнюсом-колесілом. Бог із ним із простоєм (може й справді брати-білоруси удружили). Але у програмі не вистачає ще одного дня для Вільнюса. У Ризі та Сігулді гід був чудовий, у Таллінні - якась незрозуміла - повела до Старого міста з "заднього" входу (екскурсія не вразила - багато каже, мало подивилися. "Прибалтійське тріо" - гірко сказано. В автобусі спека - грубки погано регульовані. Водії добрі, веселі, товариські. Гід Діана відповідає туру.
Ездила в тур по Прибалтике от Игл Тревел. С оформлением тура не было никаких проблем (оформляла Наталья). Но во время тура были неприятные моменты: 1. Не пропустили через белорусскую границу одного из водителей (гид сказала, что виноваты белорусы, придрались за что-то.Одна туристка из туристок слышала, что у водителя не в порядке документы) простояли в ожидании замены водителя 6 часов, тем самыи потеряли свободное время в Риге. 2. В программе тура (на сайте фирмы) не заявленно, что обзорная экскурсия по Вильнюсу вечерняя. Это мы узнали лишь когда получили информационный лист (за день до отъезда). Фактически в Вильнюсе мы были в 20.00 - что можна увидить в такое время, да и водители не знали как проехать по Вильнюсу-колесили. Бог с ним с простоем (может и правда братья-белорусы удружили). Но в программе не хватает еще одного дня для Вильнюса. В Риге и Сигулде гид был замечательный, в Таллине - какая-то непонятная - повела в Старый город с "заднего" входа (экскурсия не впечатлила - много говорит, мало посмотрели. "Прибалтийское трио" - гормковато сказано. В автобусе жара - печки плохо регулируемые. Водители хорошие, веселые, общительные. Гид Диана соответствует туру.