Дата придбання послуги: 02 березня 2015 Написано: 04 березня 2015 |
Турфірма: Изумрудный Город (Київ) Вид послуги: отель, авиаперелёт, другие услуги |
жах жах жах - брешуть і не червоніють. заманюють величезними знижками та просто виманюють гроші, нічого не обіцяючи. документів про реєстрацію не видно. Враження, що менеджер зараз гроші отримає і замість мене на Мальдіви. дуже стрімке агентсво. дуже.
Нещодавно скористалася послугами турфірми "Смарагдове місто". Нічого поганого сказати не можу. Турменеджер із 10-ти річним досвідом врахував усі побажання та підібрав тур дуже швидко, саме те, що хотіли. Рекомендую. Спасибі Лесі за гарний та комфортний відпочинок. Дякуємо Дрібничу Володимиру, засновнику компанії, за приємну знижку. Тепер літатиму тільки з цією турфірмою
Недавно воспользовалась услугами турфирмы " Изумрудный город". Ничего плохого сказать не могу. Турменеджер с 10-ти летним опытом учел все пожелания и подобрал тур очень быстро, именно то, что хотели. Рекомендую. Спасибо Лесе за хороший и комфортный отдых. Спасибо Дрибничу Владимиру, основателю компании, за приятно скидку. Теперь летать буду только с этой турфирмой